Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-):-):-) znaczy bedzie dopiero kolo 2-3 w nocy ale grunt ze przyjedzie
!!
jutro jak bede miala czas (wiadomo o co biega) 
to napisze co mi lekarz powiedzial
;-)
;-)
no ale zobaczymy jak to będzie..
Ja też nie miałam robionych wcale, żadnych badań,nic, mam nadzieję że mimo to dzidziuś jest zdrowy 
nie no żartuję, jesteś przed terminem to nie ma co przyspieszać :-)
a potem się z nią kłóciłam to ale miałam stracha że coś się stanie
ale doświadczona mama pisała że od razu poród wywołuje
w sumie strach, jechać do szpitala i popuszczać w majty, jeszcze byś narobiła na fotel ginekologiczny
nie wiem, jak mocno to przeczyszcza
nie wiem czy lepsze, no na pewno pod względem bólu i wyglądu krocza i późniejszych stosunkówTo mówisz -sheeppy- że CC lepsze, hmm. Zawsze myślałam żę poród naturalny jest lepszy. A jak to jest po cesarce, jest się przytomnym, czy nie? Bo ja jestem kompletnie zielona :-) Nie wiem nic na ten temat. Pragne tylko żeby lekarze położyli mi na klatce moją Kruszynke :-) Kurcze, czyli z badań na przyziernośc nici. Mam nadzieję że wszystko będzie okej :-) W środe mam wizyte u Ginekologa :-) I już nie moge się doczekac![]()
to lepsze CC, naturalnie jeszcze nie rodziłam, ale poród boli, nieraz występują groźne komplikacje w trakcie akcji porodowej, i się boję
jestem cykor 
w wielu szpitalach na pewno kładą maleństwo na mamę, czasem nawet tata może być przy tym