K
kitty86
Gość
wchodzisz na strone lilypie wybierasz jaki chcesz suwaczek (ja opisuje na wieku dziecka) i masz tam takie cos step 1 step 2 step 3 wybierasz ful size ticker potem masz step jeden wybierasz tlo i zakreslasz kolko tego tla ktore chcesz potem bierzesz step 2 i wybierasz co chcesz zeby bylo na suwaczku to znaczy jaki wzor czyli marker potem step 3 i uzupelniasz jak wypelnisz date urodzin to robisz create ticker potem musisz skopiowac tam gdzie jest bb code nic innego tylko to potem wchodzisz w ustawienia na rozowym pasku forum potem edytuj sygnature potem w kwadracik drugi od prawej taki jak by gora czy cos potem w tym okienku co ci sie pojawi wklejasz to co wczesniej skopiowałaś i od konca kasujesz img i nawiasy wklejasz tylko to co masz przed ostatnim img a za przedostatnim patrzac od konca czyli na przykład mając kodWitam
Może któraś z Was mi pomoże. Chciałabym wkleić suwaczek ze strony LILYPIE i nie mogę sobie z tym poradzić.
pozdr
wklejasz tylko i wylacznie to co masz na czerwono klikasz zatwierdz/ok i masz suwaczek
chyba prosciej sie nie da

Przeprowadziliśmy się tu niedawno, więc gorliwie poszukujemy znajomych, niestety tymczasowo bezskutecznie
Codziennie przeżywamy troski i radości z bycia rodzicem
bo tak jak ona nigdy nie płacze to przy niej zbytnio zadowolona nie była