• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam
Może któraś z Was mi pomoże. Chciałabym wkleić suwaczek ze strony LILYPIE i nie mogę sobie z tym poradzić. :confused:
pozdr
wchodzisz na strone lilypie wybierasz jaki chcesz suwaczek (ja opisuje na wieku dziecka) i masz tam takie cos step 1 step 2 step 3 wybierasz ful size ticker potem masz step jeden wybierasz tlo i zakreslasz kolko tego tla ktore chcesz potem bierzesz step 2 i wybierasz co chcesz zeby bylo na suwaczku to znaczy jaki wzor czyli marker potem step 3 i uzupelniasz jak wypelnisz date urodzin to robisz create ticker potem musisz skopiowac tam gdzie jest bb code nic innego tylko to potem wchodzisz w ustawienia na rozowym pasku forum potem edytuj sygnature potem w kwadracik drugi od prawej taki jak by gora czy cos potem w tym okienku co ci sie pojawi wklejasz to co wczesniej skopiowałaś i od konca kasujesz img i nawiasy wklejasz tylko to co masz przed ostatnim img a za przedostatnim patrzac od konca czyli na przykład mając kod

wklejasz tylko i wylacznie to co masz na czerwono klikasz zatwierdz/ok i masz suwaczek
chyba prosciej sie nie da

reklama
Cześć,
jestem tu nowa :) Ja również jestem młodą mamą :-D
Wiki urodziła się 23.09.2008 roku :-)
Mam narzeczonego, mieszkamy w Katowicach :tak:Przeprowadziliśmy się tu niedawno, więc gorliwie poszukujemy znajomych, niestety tymczasowo bezskutecznie :zawstydzona/y: Codziennie przeżywamy troski i radości z bycia rodzicem :-D
Wiemy, ze nie jest łatwo ;-)
Chciałabym Wam móc odpowiedzieć na pytania i jakoś się przydać ;-)
Femme jeśli pozwolisz to poparta swoim doświadczeniem poradziłabym sprawdzić, czy maleństwo nie ma nietolerancji na jakiś ze składników Twojej diety. U mnie tak było, więc odstawiłam mleko i jest ok :-)

Już jest ok :-) zanim jej dam cyca odciągam trochę żeby takiego strumienia mega nie miała i jak sobie spokojnie ciągnie to jest ok :-) po jedzonku bek i jest si :-)

Dzisiaj teściowa była zobaczyć w końcu malutką ... i ciotka Kuby ... eh ... ta jego rodzinka :dry:
Ciotka dała jakiś ciuszek co w ogóle nie wygląda ... nawet nie zapakowała ładnie nic ... a teściowa pampersy kupiła ... masakra. no ale cóż ...:dry:

Mała zbytnio jej chyba też nie polubiła :-p bo tak jak ona nigdy nie płacze to przy niej zbytnio zadowolona nie była :-p

MADZIOLA witaj ;-)

CHWILAMI ty szczęściaro :-p fajowsko :-)

BIRKA - witaj ;-) odstawiłam jabłka i jest ok...więc to chyba to było :-p :-)

ale tu w ogóle zastój :-p masakra jakaś :-p lekka przesada :-p

Hej babeczki ,przepraszam ze sie nie udzielam ale ciezko teraz w domu Oliwka w nocy nie spi a Bartka tez zaczyna łamac do tego ja tez łaże z glutami przy pepku..masakra,Oliwce zamiast sie polepszac to sie pogarsza,kaszle tak bardzo ze az się krztusi ,ech mam nadzieję że w koncu wykaszle te chorobe!!!!

FEMMKA nom niestety teściowej się nie wybiera,..a jak tam u ciebie
???

dobra biore się za nadrabianie póki dzieciaki mi dają

A I WITAM NOWE MAMUSIE UDZIELAJCIE SIĘ NAJ NAJCZĘŚCIEJ

OLIWKA - zmęczenie mnie złapało ... jeszcze mała jakoś tak mniej śpi :dry: za dużo odwiedzin chyba i się przestawiła ...albo po prostu teraz powolutku będzie coraz mniej spała ? jak to jest ? ... najważniejsze żeby w nocy spała ... bo dzisiaj tak jakoś dziwnie :dry:

reklama
Femmka myśle że mała poprostu poznaje otoczenie i musi załapać rytm dnia !!!Przyzwyczi się że w dzień są pobutki a w nocy jest spanko...mam nadzieję że szybko jej się to ureguluje,a co do dnia to staraj się normalnie w dzień funkcjonować ,nie chodż na paluszkach ,radio lub tv niech gra !!a wieczorem staraj się ją wyciszyć tzn żeby miała cisze i spokój,kąpiel a potem cycu i spać!!!Teraz to jest jeszcze za malusia żeby tak powoli się odzwyczajać od spania.....
a te zmęczenie to normalne ,organizm musi się przestawić ,myślę ze tak z tydzień zanim się przyzwyczaisz możesz czyć zmęczeni!!!a jak mała ci spi w dzień to i ty łap drzemke !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry