femme fatal
Mama Ninki :)
jej ciekawe kiedy u mnie się zacznie ... teraz taki aniołek przyzwyczaję się a później będą koncerty 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

czyli lada chwila
ehh... niech to sie konczy... jejku, jak ten czas leci
Moja mała w ogole juz chce sama siedziec
masakra... taka silna i sztywna, a nozkami rowno wymiata jak sie ja postawi
hi hi... jakby juz biegac chciała
Jak ja na chwilke posadze to czasem ucieka do przodu jeszcze, bo jej skarpetki nie daja spokoju
ale mysle, ze za miesiac juz sama usiadzie... bo teraz to zdecydowanie jest za mała... i musze jej bronic sie dzwigac...Galarecia Świetna ta mata!! Ja widziałam kilka mat na allegro ale twoja jest o wiele bardziej efektowna. Jak mi sie maleństwo urodzi to chyba w to zainwestuje. A możecie mi powiedziec czy z perspektywy mam to taka mata jest przydatna czy dziecko jest nią zainteresowane? To może troche dziwnie brzmi, ale cóz strasznie mnie to zastanawia bo chce kupić cos co bedzie sie dziecku podobac a nie cos co podoba sie mnie![]()
Według mnie mata dla takich maluszkow to najlepsza zabawka
Bardzo czesto zostawiam a raczej zostawiałam mała na macie, a ja szłam wziac prysznic, posprzatac, zrobic obiad..., ale raczej dziecko trzeba miec na oku...
Ja w kazadym badz razie jestem zachwycona mata i polecam taki zakup jak najbardziej
wcisnęłam się w jeansy :-) ale czad
a już rozpaczałam że będę musiała nowe kupować a ja mam od chu** jeansów nówka blaszka nie śmiganych
jeszcze tydzień i pewnie we wszystkie wejdę :-) 
"