reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

angel witaj..... tu dupencjo....natychmiast musiasz sie poprawic:-D a moj synus to Kacperek ale widze ze juz cie poinformowano:-D

asiowo podziel sie mieskiem bo glodna jestem, a u nas nikt obiadu nie zrobil.... lenie same sa w domu.... ja jestem na czele:-D

oliwka chyba bym wolala nie miec dupy, przez ciaze strasznie mi sie nabila i rozrosla.... teraz po porodzie jest taka sama duza tylko taka wypompowana, brzydka jakby ktos z niej powietrze sposcil,,,, sflaczala strasznie :(

zawsze narzekalam na swoja foigure...jaka ja glupia bylam...teraz sporo bym dala zeby tylko wrocic do dawnej sylwetki

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ja tylko na chwile zameldowac sie ze zyje !!:-)
Jak tylko P wyjedzie to napewno wroce do WAS bo teraz mi zyc nie daje :-D
narazie nie wiadomo kiedy ma wracac ale pewnie w tym tygodniu dostanie tel :sorry2:
a pozatym jestem troche chora,Ala tez ma zawalone gardlo i katar :baffled:
wsio przeczytalam co sie u Was dzialo i dzieje ale odpisywac nie bede bo nie mam narazie czasu :-( a pozatym tyle by tego bylo ze rece by mi odpadly :szok::-D

to chyba tyle ,jak mi sie uda to napisze wieczorkiem ;-)

WSZYSTKIM zycze duzooo zdrowka , bo nikt nie zna dnia ani godziny nadejscia jakiegos chorubska :sorry2::-D:-D:-D
Douslyszenia Mamuski ;-)

Angel no nareszcie kobiet:-)urodzilas i sluch po Tobie zaginal - ale mam nadzieje, ze sie poprawisz:-)a Oliwierek sliczny i Ty tez super wygladasz:-)

Olenka nie martw sie jeszcze bedziesz wygladac jak kiedys.. ja tez przed ciaza strasznie narzekalam na swoj wyglad, figure - dopiero po ciazy dostrzeglam jaka bylam szczupla.. trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Polna a Ty sie nie martw jestes usprawiedliwona:-) i szybkiego powrotu do zdrowia:tak::-)

a tak w ogole powiedzcie mi kochane ile czasu po porodzie minelo ze wrocilyscie do starej wagi....o ile sie udalo wrocic....
juz 2 osoby sie wypowiedzialy na ten temat...ale licze na wiecej postow,
ciekawosc mni9e zrzera

Witam, ja tylko na chwilke, poki mala spi
Dopiero dzis nas wypisali ze szpitala, bo miala zoltaczke i byla naswietlana. Tak malutka jest spokojna, je i spi, tylko w szpitalu marudzila bo nie lubila tych lamp, zobaczymy jaka bedzie pierwsza nocka w domku

Iwoneczka my oprocz imienia Oliwier nie mielismy zadnego hehe;) Ja rocznik 90' jestem:) a ty?

Olenka taaa juz wiem;) Wszyscy sie rzucili z odpowiedzia:) mi po porodzie zostalo chyba kilo albo 2 ale poslzo w neicaly miesiac;) A ile Ci brakuje do wagi sprzed ciaży?

Basiu;) witam witam:) ah dziekuje za te komplemtny;) co tam u ciebie slychac "dupencjo" ?:)
Mnie ztrasnzie rozwaliło w biodrach miednice mam okropnie duza, ale mam nadzieje ze sie jeszcez zmniejszy:) Nio a piersi to giganty ale niestety sie juz zmneijszaja dlatego pewnei ze nie karmie juz:/

A co u miki? Mam nadzieje z nia jeszcze dzis pogadam:) z tego co czytałam to nei karmisz juz piersia, czemu??

JAki ruch :-) czad :-p

OLENKA - ja już mam tylko 5kg na + :-)

POLNA - hehe ty to wiesz jak P jest to masz usprawiedliwienie :-p :-) korzystaj korzystaj :-p

MADZIK - no dzisiaj właśnie się zastanawiałam co z Tobą jak będziesz miała czas to opowiadaj jak było co i w ogóle !!! :-)

Ja już po obiadku :-) niedługo małą trzeba będzie wykąpać :-)

reklama
Dziewczyny! Przecież najważniejszą w tym wszystkim sprawą jest to, że już wkrótce będziesz mamą! Nie będziesz sama. Maleństwo daje nieskończony ocean szczęścia. Pamiętaj o tym w chwilach zwątpienia i smutku. Wiem, że łatwo mi mówić/radzić bo nie przerabiałam podobnej sytuacji, ale jestem mamą cudownego chłopca. Każda chwila z nim to najpiękniejsza chwila mojego życia. Ciebie też to czeka.

Trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam, S.

Do góry