reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a jakoś sobie radze ,nie ma innego wyjscia ,są gorsze i lepsze dni ale teraz to już jest z górki bo Bartuś jest już spory ,sam siedzi chodzi w chodziku i potrafi się sam sobą zająć ,a do tego Oliwka jako kochana siostra bawi się z nim ,tuli go i całuje a jak płacze to daje mu smoka !!!więc jest soraz lep[iej .Moim zdaniem to najgorsze były pierwsze 3 miesiące po narodzinach młodego a teraz jest już luz...ja narzaie siedze w domu ale tak jakoś od kwietnia lece do pracy bo chemy w końcu piętro postawić....mam nadzieję że na przyszłe boże narodzenia będziemy już na swoim...to ładnie twój chłopaczek rośnie...mój waży 10 kg i ma 76 cm a Oliwka ma 11 kg i 86 cm...mała różnica!!!tylko straznie mi chorują od września Oliwka już 3 raz bierze antybiotyk a bartek raz miał zapalenie oskrzeli i ze 3 razy katar..

reklama
Aaa to neiżle Ci synek wazy. Corka siostry mojego K tez ma 8 miesiacy ale wazy 8 kilo. Wiec mniej niz Twoj Bartek, ale moze dziewczynki wolniej przybywaja na wadze albo cos. To czym Ty go karmisz ze Oliwke dogonił;)? hehe Aha i jak dała Olenka na imie swojemy synkowi? Bo jakos nigdzie nie doczytałam

Angel501 witaj Synek jest śliczny.Gratuluję jego rozwoju.A imię też ładne a oleńka dała Kacper chyba
Iwonka nie no nie śmieje się że jesteś młoda poprostu pytałam z ciekawości czy to ty na zdjęciu.Ale starsza odemnie to ty chyba nie jestes :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj Angel:tak::tak::tak: Mimo, ze do nas zajrzałas:tak:
Ja własnie robie obiad, bo wczesniej mi mała nie dała, a z reszta mi sie nie spieszy jesc, a M bedzie dopiero o 19 w domu:-( Przyszły mi te bodziaki co wam wczesniej pokazywałam, słodkie sa i materiał super:tak:
Angel... czy ja wiem czy dziewczynki mniej przybieraja, moja ma orawie 5 miesiecy i juz wazy 8 kg:-p i to na moim mleczku, az boje sie myslec ile by wazyła gdyby była na sztucznym:-p:-p:-p ide, bo mieso sie pali...

SHEEPPY - no mi o brzuch chodziło ;-) w sumie mi aż tak mega chyba nie urosły więc może jest szansa że będą w miarę wyglądać :-p

OLIWKA - no mi brzuch sam się wchłania :-) z dnia na dzień coraz lepiej wygląda ...tylko te boczki :angry:

OLENKA - mój Kuba z miesiąc się męczył z tym zębem mądrości jak mu wyrastał :-p

GALARECIA no to ty to masakrę masz :dry: no ale uroki macierzyństwa... ale ja jestem zdania że ile by się nie przybrało to i tak można wrócić do normy :-) może nie będziesz już taka jędrniutka jak kiedyś ale cóż ;-)

UMI - mi biodra się poszerzyły ale ja tam jestem z tego zadowolona teraz takie kobiece kształty mam :-)

ANGEL - no no proszę !! w końcu się pokazałaś ! no ale dobrze że sobie o nas przypomniałaś tu nikt o Tobie kochana nie zapomniał ;-)

Femme to sie bardzo ciesze jak chociaz niektore pamietaja a z innymi sie zapoznam;)
A zdjecie Ninki cudowne, rozpływam sie po prostu. Kurde ale ten czas leci, jeszcze niedawno z brzuszkiem a teraz Kruszynka elzy juz w łóżeczku.

Kitty Kacper a to bardzo ladne imie. Ja młoda?> no cos ty stara dupa ze mnie tydzien temu skoncyzłam 18-nascie hahaha:D:D:D A ty penwie rocznik tak jak w nicku 86?:) o tylko 4 latka:)

Asiowo wow to tez pieknie u ciebie z waga, Paulinka rosnie w zawrotnym tempie:) To masz bardzo dobre mleczko widocznie:):) To beignij bo bedziesz miała po obiadku:)

Iwoneczko witaj moja imienniczko hehe:) Sliczny synek:)

reklama
angel HiHi imienniczko witam witam i dziekuje :) a tk do smiechu to ja mialam dac mojem u synkowi na imie Filip lub Oliwier wygral Filip bo mojemu M Oliwier nie przypsowal... zle sie kojarzyl ... :) w ktorym roku sie urodzilas.??:)

Do góry