• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Sorry ze rozbije rozmowe, czy wy (tu zwracam sie z zapytamiem do obecmych juz mam) w ciazy mialyscie jakies dziwne bole brzucha?? Bo mnie dzisiaj kulo cos w lewym boku i strasznie rwalo mnie krocze...Przeszlo mi dopiero po wypiciu meliski....

No to mamusie mam już oznake ciąży w pełni ;-) nie utrzymuje moczu dłużej niż 7 minut :-(:-(
Na lekcji to już tylko załamanie , a koleżanka ma super jej dzidzia ma czkawkę i ona razem z maluszkiem.
Skarb mój kopie jak szalony :szok::szok:
Wizyta u gina 13 maja może dowiem sie czy to dziewuszka czy chopczyk :tak::tak:

Wiec tak, to nic takiego, lezec lezec i jeszcze raz lezec... Az glupio bylo mi sluchac, od ostatniej wizyty pozwolilam sobie na dalekie wypady i teraz mam za swoje... Jak leze tojest mi bardzo dobrze i nic mnie nie boli;P wiec w takiej pozycji pomimo pogody postaram sie wytrwac;P

Kornelka, ty sie tak nie ciesz kochana bo ja tez tak mialam i do tej pory nie wiem co mam w brzuszku;P moze twoje dzidzi tez sie uprzei Ci nie pokarze co ma miedzy nozkami;P

reklama
Ja mam identycznie;))) maluszki uparciuszki;)))) Ja mam taka cichutka nadzieje ze moze bedzie coreczka, ale synka tez bede kochala rownie mocno;))) Jak urodze to sie dowiem;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry