• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam mamusie przepraszam że mnie nie było ale był kryzys i mega dół.Prawie został bym samotną 19 letnia panną z dzieckiem ale udało sie wszystko prawie wszystko naprostować.
Co do jeszcze niemiłych wydarzeń bo same mnie takie spotykają to jutro pogrzeb znajomego facet miał 50 lat :-(:-(

Co do milszych to moje kochanie kopie jak szalone a ja dalej nie wiem czy to on czy ona :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

netgirl ja używam www.fotosik.pl

reklama
Hehe a mi mama obiecala, przycisnelam ja i nam kupila;))) Szkoda tylko ze Jarka rodzice (zachlane mordy;P) sie wogole nie motywuja i pewnie jeszcze mysla ze ja bede ich z dzieckiem odwiedzala??? Jak tatko moj odbierze kolyske to tez wstawie zdjecia, a co do lozeczka to mam 9letnie;))) po wiktorku mam nadzieje ze jest w jednym kawalku;))) bo go jeszcze nie widzialam;)))
A co do zdjec ja uzywam tinypic.com

Ten ktory mama nam kupila jest chyba w miare tani, rozejrzyj sie po bazarkach czy jakichs miejscach typu stadion dziesieciolecia tam na pewno znajdziesz cos fajnego i taniego no i nowego;))) zauwazylam ze moj wozek jest tanszy od woekszosci uwytkow na allegro;) masz jeszcze troszke czasu na rozgladanie sie i wierze ze cosik sobie upatrzysz;)))
Ja tez mialam niemile zajscia z moim brzydalem ale juz jest dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie;))) A dzisiaj przyslal mi nawet smska na dobranoc ze kocha mnie i naszego maluszka i ze mocno nas caluje na dobranoc;))) Trzymam kciuki ze i Wam sie ulozy i mimo kryzysow bedzie cudnie;))))

snoopy bardzo się ucieszyłam jak przeczytałam że z Jarkiem już wszystko w porządku:-) I jeszcze takie słodkie sms-y pisze..

U mnie weekend ciężki. Przez cała sobotę się męczyłam. Moja dzidzia znowu tak się wbiła w mój bok, że ledwo się ruszałam, a każdy ruch to był niesamowity ból.. A jeszcze nie miał mi kto tego rozmasować, bo mój G. przyjechał dopiero po wieczór, więc męczyłam się przez cały dzień. A w południe jeszcze na dodatek zaczęły się wymioty (czymś się zatrułam).. Co zjadłam, albo czego się napiłam to wymiotowałam. Nawet wodą mineralną i miętą.. To był koszmar:wściekła/y: No ale na szczęście w niedzielę już było dobrze. Pojechaliśmy na zakupy spożywcze z moja mamą i G. A póżniej do mojego G. na obiad (bo zaprosiła nas jego mama).
No a teraz szykuję się już do szkoły. Po tygodniu odpoczynku wkońcu trzeba iść.. G. pojechał już do pracy. Kanapki już sobie do szkoły zrobiłam (bo dziś lekcje od 9:40 do 16:45) no i zaraz trzeba się szykować..
Pozdrawiam was wszystkie! Odezwę się pewnie jak wrócę ze szkoły.

Hej;)) dzisiaj jakos wczesnie wstalem;P nie wiem co robic z wolnym czasem, najchetniej to bym do pracy chyba poszla;)))
Galarecia tez tak mialam, ale mi przeszlo, i teraz juz nie wymiotuje i jakos dobrze sie czuje;))) Zdrowka i nie choruj wiecej bo sie do Ciebie pofatyguje i dupala Ci skopie;)))

Oj Galarecia współczuję...ja w ciąży miałam stale coś z kolei z oddawanie moczu więc wiem co to znaczy cały Boży dzień męczyć się...Nie uwierzycie stwierdziłam,że mogłabym mieć drugie dziecko hehe jeszcze jednego Maleństwa nie odchowałam a już marze o drugim :)

witam piekne laseczki, przepraszam ze tak dlugo nie pisalam, ale mielismy male problemy z netem... mialam napisac cos o sobie i mezulku... wiec skonczylam liceum, zdalam mature, 1 wrzesnia wyszlam za maz po ponad 4 latach bycia razem, zrobilam sobie przerwe od studiow, i mialam isc teraz ale zaplanowalismy sobie dzidziusia, i kazdy mi teraz odradza studia.
a co do wuzkow to mi obiecala moja mamusia i widze ze ma ochote na lozeczko wiec nie bedzie tak zle

reklama
netgirl to co piszesz to wszystko prawda, tylko ja tak sobie sama tez mysle i nie wiem czy dam rade, rodze w listopadzie, studia zaczynaja sie w pazdzierniku, a do tego jeszcze musialabym dojezdzac 40km w jedna strone na uczelnie, musze jeszcze z mezusiem pogadac na ten temat, na szczescie jeszcze jest sporo czasu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry