• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem i watek nowy utworzylam, mam nadzieje ze nie zniknie;))) nie wiem dlaczego zostal usuniety ja pisalam zeby odblokowac;-/ moze zostalam zle zrozumiana???

reklama
Cześć dziewczyny!

Tamten wątek zdjęciowy niechcący zrobiłam zamkniętym i zapomniałam napisać pózniej do Aniaslu żeby odblokowała.. No ale cieszę się że już jest nowy wątek. Zaraz go odwiedzę.

Ja się na wątku Przedstwamy się poudzielam jak będę w domu, żebym mogła od razu zdjęcie wrzucić;-).
Galarecia, a może wątek zdjęciowy założysz jeszcze raz? Ino go nie zamykaj od razu:-p:-D.

Hehe racja';0) ja nie zamykam;))) kupilam dobre cukierki karmelkowe i teraz wcinam jednego za drugim;))) Kurcze nie dosc ze mlodziutkie to i ladniutkie;P Jak sie podmaluje to wstawie zdjecia mego pyszczeka;))) Ewelina jak ty slodko wygladasz z malenstwem!!! Wygladcie jak siostry a nie mamusia z corcia;))) ale to zaleta wieku;)))

Hej;))) Grono nam sie powieksza;))) Ewelina, to fakt jak moja siostra teraz chodzi na wywyadowki do syna do jest duzo mlodsza i ladniejsza od tych po 30;P ma 28lat i 9letniego (prawie bo urodziny bedzie mial 12.06;)) synka.
Mykam bo czuje juz przez balkon ze Jarek grilla rozpalil;))) Najem sie kielbasek i karkowki i wstawie zdjecia mego mega brzuchala;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry