• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej, tak naprawdeto chyba wiekszosc z nas ma juz 20 albo i wiecej a jest tutaj bo najlepiej sie gada z rowiesnikami i osobami o zblizonym wieku;)) Mam racje?? Ona_mika wstawaj!! Ja pozniej spac poszlam;))) Swoja droga wlasnie wstalam;P

reklama
Madzik1388 witamy! Napisz o sobie coś więcej? No i pisz jak najwięcej...:tak:
Snoopy A ja już myślałam że tylko ja taki leń... Tylko że ja spać poszłam o 23 no i wczoraj spałam do 14 ale to przez ból głowy...

Dzisiaj już głowa nie boli wiec zaraz biore sie za obiadek a potem będziemy z markiem kuchnie tapetować... W końcu coś innego...:tak:

Co do leków? Mnie wczoraj głowa bolała strasznie po nieprzespanej nocce ale obyło sie bez leków... Wogóle jedyne tabletki jakie biore to witaminki i luteina... Bo naszczęście jak narazie to nie mam aż tak strasznych bólów i udaje mi sie je przespać...:tak:

A poza tym wiesz ja mam okres ochronny bo mamy sie pcha na ten swiat jak szalony i musze duzo wypoczywac.... Najgorsze jest to ze ostatnio coraz czesciej miewam skurcze... Mam nadzieje ze wytrzymam chociaz do 38tc albo w skrajnym przypadku chociaz 36tc....

No to fasktycznie odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek... Dotrwacie napewno, mały sobie poszaleje i zrozumie że nie ma co na ten zwariowany swiat sie pchać...;-)

A ja wczoraj jak sie położyłam to marek zaczoł gadać z brzuchem i w sumie nie wiem do której gadał bo zasnęłam ale chyba długo bo zaspał do pracy...:blink:

Snoopy, no to wypoczywaj jak najwięcej.
A tak w ogóle co się stało z wątkiem założonym przez Galarecię ze zdjęciami, czemu jest zamknięty? Bo już chciałam pisać, żebyście wklejały zdjęcia, bo ja dziś cały dzien w pracy to bym sobie popatrzyła;-):-D.
A może napiszecie jak macie na imię:-p. Ja Ania jakby się ktoś nie skapnął:-p:-D:laugh2::rofl2:.

Ja tez Ania;) co do tamtego watku pisalam do aniaslu ale nie odpisala, bo wczoraj z mika chcialysmy fotki tam wstawic;)))
A moze zalozymy watek przedstaw sie i ze zdjatkami buzi:))) zebysmy sie mniej wiecej wyobrazaly;P

reklama
Ja tez Ania;) co do tamtego watku pisalam do aniaslu ale nie odpisala, bo wczoraj z mika chcialysmy fotki tam wstawic;)))
A moze zalozymy watek przedstaw sie i ze zdjatkami buzi:))) zebysmy sie mniej wiecej wyobrazaly;P

Dobry pomysł, jestem ZA:tak:. Pomysłodawczyni niech założy wątek;-). A ja już szykuję się do sesji zdjęciowej w domu:-D:laugh2:.

Zniknął zupełnie wątek ze zdjęciami:szok:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry