• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A o to i moj wielki brzusiol;))) 33tc
121fs6t.jpg

A ty cos przytylas czy w brzuch Ci tylko poszlo?? Bo moim zdaniem to to drugie;))) Laska z Ciebie;)) Ja to juz potworzak jestem i czuje sie jak banka stanka;P Dobranoc, zobaczeco da sie zrobic;)))

JA też mykam spać, przytyłam na tyłku i biodra mi sie poszerzyły, a o rozstępach na pośladkach już nie wspomnę, na plusie mam już 9,5kg.
A gdzie z ciebie ten potworek?? Bo ja nie widzę, chyba ze kogoś innego zdjęcie wstawiłaś :)
U ciebie wygląda jakbyś piłkę połknęła, bo dodatkowych zbędnych kg nigdzie nie widzę.

No lecę dobranoc :*
Jutro więcej sie odzywajcie mamuśki (znaczy dziś)

reklama
Dzień dobry! Witam poweekendowo ( dla mnie czwartek i piątek to był weekend, były u mnie kumpele ze studiow:-)) a dziś sobota i siedzę właśnie w pracy, dziś do godziny 21:00. Ale nie szkoda mi, bo 2 poprzednie dni była świetna pogoda, dziś pochmurną, więc nie mam czego żałować:-D.

Dziewczyny, ale macie ładne brzuszki:tak:. Zazdroszczę:zawstydzona/y:.
Firanka, ja też czasem Hani wkładałam termometr jak się nie mogła wykupkać, ale nie można tego robić za często:no:.
Snoopy, widzę, że Cię wzięło na te Simsy:-D. Ja nigdy nie grałam. Za to jak byłam w ciąży to miałam taką grę, w której zarządzało się wesołym miasteczkiem, superrrrrrrrrrrr zabawa:-D:laugh2::rofl2:.

witam dziewczyny, dolaczam sie do waszego grona, mam 19 lat-do 13 maja, wtedy juz bede 20, he he ale jeszcze sie mieszcze w przedziale wiekowym:-)

Witam! Ja się nie mieszczę w przedziale wiekowym a też tu jestem:-p:-D. Napisz coś więcej o sobie, ciąży, tatusiu dziecka;-):-).

Pozdrawiam i miłego dnia:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry