• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja nigdy nie grałam w simsy :P Kurcze dziewczyny ale mam przeboje z nicolką... ;( Mała dostawała NAN 1 i po tym mleku dostała zatwardzenia i nie mogła się wypróżnić ;( bardzo płakała i robiła sie cała sina a jej pupka wyglądała jakby miała zaraz pęknąć :( Ja nie wiedziałam co mam robić,i zaczęłam ryczeć razem z Nicolką...Na szczęście moi rodzice byli w domu i tata przyciskał Małej nóżki do brzuszka,a mama włożyła termometr Jej w tyłek i się załatwiła,ale napędziła mi strachu jak nie wiem...

ja swijemu synkowi tez dawalam nan1 i miał zatwardzenia ...pomogly czopki glicerynowe . teraz zminilismy mu mleko na bebiko 1 i problem z kupa znikl jak za dotknieciem magicznej rozczki
:laugh2:

reklama
Ona_mika probowalam tak jak piszesz, nie da rady, kupilam zwykle plytki i bede je rozdzielala, jak tak nie pujdzie to sie chyba powiesze;)))
Czekalam dzisiaj na mame i dostalam skurczy;-/ nie moge uwierzyc ze maluszkowi az tak sie spieszy na ten swiat, wzielam tab i po 10 min byl spokuj;)))zjedlismy sobie pizze i cole wypilismy i dzidzia jest grzeczniutki a wczesniej strasznie mnie kopal;)))

A zapomnialam wczoraj napisac, na wizycie u lekarza, doktorek kazal mi wyjac karte wypisu ze szpitala, a ja do niego ze nie mam, on do mnie ze jak odbieralam wypis to musze miec i wtedy mi zaswitalo jaka jestem wielka bo wogole o tym zapomnialam;))) dzisiaj dopiero wypis odebralam;)))

Hehe tyle tylko ze ja wczesniej pamietalam zawsze o wszystkim a tu teraz dupa, pamiec jak u sklerotyka:)))) a co do gry...laser mi wysiadl... plyt nie czyta... i to zadnej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry