• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja gdyby nie te dolegliwosci i kopanie szturchanie i to wszystko co dziecko robi z moimi wnetrznosciami to tez bym nie wierzyla ze ta pilka przede mna to moja dzidzia ktora juz niebawem bedzie przy mnie;P

Jeju!!! Ta godzina a tu jeszcze niekogo nie było??? jestem normalnie w szoku że jestem dzisiaj jako pierwsza:tak:

ona_mika ja coś czuje że na ruchy poczekam sobie do 22 tygodnia... Tak bardzo już bym chciala, no ale czekać trzeba...:-(

Dale dziewczyny- chwytac za myszki i za klawiatury i pisać!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ja to napisze że mnie zaczęły znowu zęby boleć i tak siedze i się męcze, bo zasnąć nie mogę:-( Posprzątałam nawet w pokoju co mnie bardzo dziwi:szok: Zobaczymy jak dalej z tymi zębami dzisiaj będzie..

netgirl gratuluję córci jest śliczna, a jak zauważyłam to nie możecie się dziewczyny swoich dzidzi doczekać......Prawdą jest że macierzyństwo jest piękne i dodaje sensu istnienia ,ale też bywa czasami bardzo męczące!!!!! Trzymam za was kciuki i pozdrawiam gorąco>!!

Hey dziewczyny juz to pisałąm na listopadówkach ale wam tez napisze... Bylam dzis na USG:) maluszke ma sie dobrze jest zdrowy i bardzo ruchliwy:) szczęsliwa poszłam do swojego pana dr.
Jednak tam moja radość sie skonczyła, bo okazalo sie ze mam skrócona szyjke macicy(jest też miękka)

Lekarz powiedział że ciąża jest zarożona i muszę bardzo duzo wypoczywać, dostalam konska dawke duphastonu, i za tydzien mam isc do kontroli, mam zrobić jeszcze jedno USG pod tym katem, a jesli nie bedzie poprawy to pujde do szpital, tak jesli bedzie szpital to wypadnie na poczatku maja ( w moje matury) czyli jednym slowem - nieciekawie...

Boje sie zeby malenstwo na tym wszytkim nie ucierpialo...;/

Asteria współczuje takiej wizji ale napewno będzie dobrze...:tak: Leż sobie, odpoczywaj i wszystko wróci do normy:tak:... Życze ci też powodzenia na maturze! Tylko sie nie stresuj maturką bo naprawde nie taki diabeł straszny...;-)

Dziewczyny co tu dzisiaj tak spokuj? pogoda sie zrobiła to wszystkie na dworze siedzicie? ja też właśnie wróciłam ze spacerku... 4,5 godziny marka męczyłam chodzeniem :tak::-)

reklama
Asteria napewno nie wolno Ci panikować i się denerwować!! Teraz dzidzia jest najważniejsza, więc leż dużo i wypoczywaj, a za tydz jak pójdziesz do lekarza to wszystko będzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry