• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ona_mika, co za babsztyl z tej baby:angry:. U nas też są takie wredne:angry:. Ja to bym tam awanture zrobiła:angry:.
Snoopy, wysłałam Ci wiadomość na priv;-).

reklama
Ze mna na szczescie obchodza sie laskawie ale w szpitalu bylo takie jedno wredne babsko zero delikatnosci wszystko na hama, jak by mogla to by mi termometr w gardlo wsadzila;)) ale ja mam w dupie takie stare rury i wcale sie nimi nie przejmuje;))) Takich ludzi nie powinno sie do pracy wogole przyjmowac bo to praca z ludzmi i trzeba umiec sie dogadac i w koncu malpa za to kase bietrze!!! Ja bym na twoim miejscu jakis donos na obie wiewiory zlozyla;P

No czaje, u nas jest karteczka, że kobiety w ciąży wchodzą bez kolejki. A co do tej glukozy, to ja też nie wiedziałam, ale taka zaprzyjażniona pielęgniarka mi powiedziała, w ostatniej chwili:-D.

U nas to tak z reguły jest, jakbym weszła to by sie rzucały ze to nie pasuje, a jak nie weszłam to tez źle, przede mną tez była brzuchatka i glukozę robiła, tylko starsza ode mnie, ciekawo czy ją też tak potraktowała

netgirl ja tatuażom stanowczo mówię 'NIE'!!! Dla mnie to niszczenie sobie zdrowia i skóry. A poza tym dla mnie to nie wygląda ładnie (tym bardziej u dziewczyny).

Hehe Jarek ma pare i nawet nie myslalam jak dziecku wytlumaczyc ze nie mozna rrobic dopuki sie nie bedzie pelnoletnim bo jestm tego samego zdania co galercia (w kwesti tego ze jak bedzie pelnoletnie to i tak sobie pewnie zrobi jak bedzie chcialo). A co tak po zatym slychowac???
Ja tak wczoraj skakalam po wszystkim na forum i tez odpowiadalam bo nikogo nie bylo;)))

reklama
netgirl wiesz, są gusta i guściki i mnie się to poprostu nie podoba. A co do chorób to tylko tak słyszałam. Więc nie będe się wypowiadać na ten temat bo mnie to nie interesuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry