• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasia - Masz racje ze spacerkami to pomaga sie umiejscowic glowce dzidziusia w odpowiednim miejscu w kanale rodnym:tak: Mi lekarz zaradzila spacerownaie a szczegolnie przed porodem bo mowila ze ostatnie tyg ciazy- to obniza sie glowka i schodzi do kanalu najnzej jak sie da , do porodu, wtedy szybciuej akcja porodowa przebiega w czasie porodu oczywiscie :-) :tak:

reklama
Wlasnie ciaza nie przebiega ok i jest zagrozenie wczesniactwem biore fenoterol i mam lezec... wiec uwierzcie ze wole jak ktos jest ze mna jak sie wybieram na spacer czy cos... wczesniej sobie nie wyobrazalam takiego lezenia ale to juz 2 tydz i jakos tak mozna powiedziec ze sie przyzwyczajam;))

Nic sie nie stalo, ja tak jak netgirl trafilam do szpital przez przypadek, nie czulam skurczy ani nic w tym stylu a mialam dosyc mocne skurcze i rozwarcie mi sie zrobilo na 1.5cm mam nadzieje ze na tyej wizycie bedzie yak samo i ze nic sie nie poruszylo bo bedzie zle... i pewnie na patologi do konca ciazy bym wyladowala...

Nie mieszkamy oddzielnie;))) przestalam dawac mu pieniadze i jest ok, dostaje tyle ile mu potrzebne;))) a jak wyda to pozniej gloduje w pracy;)))) Moja mama mowi ze tak jest najlepiej bo jak sie rozejdziemy (ona jest tego tak pewna ze nie ma co wogole gadac) to i tak nie bedzi roznicy dla jego starych bo jak by u mnie mieszkal to nie mial by gdzie wrocic...

reklama
Dobra babeczki ja chwilowo znikam, bo moja glupia siostra musia na fotke wejsc;P trzeba miec nasrane zeby po to neta miec;))) i sie jeszcze kluci ze ona wzory bedzie sciagala bo jutro ma egzamin... i tak zawali;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry