reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej mamuśki:) Pozwólcię że wpadnę do Was na chwilę z listopadówek ( a może i na dłużej bo przyjemnie tu u Was:) z ogromną prośbą o pomoc ze strony innych może już bardziej doświadczonych mam. Nigdzie na forum nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie więc liczę na Was :)Otóż mam pytanie o butelki dr brown's. Czy macie może takie buteleczki i jeśli tak sterylizator i podgrzewacz jakiej marki pasuje "wymiarowo" do tych buteleczek. Sam dr brown's robi jedynie sterylizatory do mikrofali co naszym przypadku odpada.
Z góry Wam dziękuję za odpowiedz...i do usłyszenia :)

reklama
Moncia super, że D. znalazł pracę, szkoda tylko ze na czarno i tak daleko

Madzialena witaj :)

Anoula niestety ja również Ci nie pomogę

Paulina u nas też zimno, rano to nawet -3 było

Dzisiaj K. kolega z pracy przychodzi do nas z żoną. Więc jakieś dobre jedzonko muszę zrobić do alko ale zbytnio nie będę się wysilać :-p
A jutro planuję jechać na giełdę, może w końcu coś sobie kupię

Witam sie z ranca ;) zimno zimno zimno ale slonecznie.

ASIK mysle ze do alko to jakies przekaski wystarcza ;)

EDIT
Laski gdzie wy sie podziewacie????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka:) U nas dzisiaj słonecznie ale ziiimno:) Ja już posprzątałam i niedługo z małym na spacerek:)
asik miłej imprezki domowej ja dzisiaj zamierzam pozmulać i na żadne grzyby sie dzisiaj nie wybieram nogi mnie bola niesamowicie ale 12 sznureczków suszonych grzybów jest i 8 słoików marynowanych:D
miłego dnia:)

Paulina ja jestem;-)

Madzialena kurczę ja w tym roku jeszcze w ogóle nie byłam na grzybach:no: nie mam z kim młodego zostawić a z wózkiem nie bardzo

Czekam na K. aż z pracy wróci i jak na razie się nudzę

AASIK MADZIALENA a ja nie chodze na grzyby bo panicznie boje sie wszelkiego typu robactwa :rolleyes:

Chce mi sie breezerka pomaranczowego....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej;)
Ja jestem jestem;) ale u nas teraz moi rodzice sa i tak jakos czas leci;) wlasnie zwiedzaja Londyn z T;) bo z mala sie pchac w taki tlok do metra to ja dziekuje bardzo;/

U nas jest tak milutko, cieplutko;) ze nawet malej czapki nie zakladam wiec cieplo;) a dzis w parku bylam w samej bluzie, slonka nie ma ale tak przyjemnie jest;)

Czekam jak beda wracac zeby pizze kupili bo mam taka ochote ze mmmmm;p

Jutro jedziemy na carboot, moze cos sie trafi fajnego, a poszukuje spiworka do Majki fury wiec moze akurat;)

Milego wieczorku i weekendziku;)

Do góry