reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wlasnie pozarlam pizze.. meeeega.

Gdzie wy jestescie kochane? Trzeba was do tablicy wzywac pokolei? LIZA,
PAPITKA,
RENATA,
DOMINISIA,
KASIEK,
VI,
FEMME??
WAMPI tez by napisala co wiecej u nich slychac ;)
MILENA jak bez S.?
ASIK jak cora?

reklama
Jestem nareszcie:) prawie skończyłam świąteczne porządki:) S. Właśnie po pizze i kebab pojechał mały juz śpi a ja jutro na rano do pracy idę a po pracy po prezety jadę:)

Co do porodu mój był masakra, 13h, 8h skurcze parte i bóle krzyżowe, ,porod kleszczowy. Cięcie i później szycie wszystko bez znieczulenia:/

Czuje się wykończona a Dennisek nauczył sie dziś nowego słowa "ide "

paulina no rzeczywiście cichutko się tutaj robi :) Narobilaś smaka pizzą:-)
happymum brawo dla Denniska:) coraz wiecej słówek:-) ja od jutra zabieram się z mamą za porządki:)
Mój synek też już śpi:) Wyjątkowo ladnie sie bawił przed spaniem ale już ze zmęczenia sam chciał się położyć :) Także w końcu spokój :)

Paulina a o mnie to juz zapomniala ;D

jakos sie nie moge wbbic w forum...
u Nas po staremu, Lala juz coraz wiecej mowi ;D dzis spiewala mikołajowi sto lat w sklepie, konkurs koled byl, tyle ze ona nie zna koled to mu sto lat zaspiewala ;)
zdjecie nawet ma ;)
Mamy dzis pierwsza noc bez smoczka, pampers tylko na noc.. tylko mamy problwm z kupa, bo nie mowi ze chce i robi w majtki ;/
we wtorek do pracy znowu, jutro pewnie juz pojade do mamy z mała ..i cchyba tyle u nas ;D

heja :)

U nas nudy przeplatane z wnerwianiem sie na dzieci. Niech snieg spadnie to ich wygonic bedzie mozna do odsniezania, bo w domu malpiego rozumu.
jade dziś z kolezanką do miasta. ona prezenty swoim dzieciom chce kupić a ja *******y jakies, na jutrzejsze jaselka do tej peleryny mego krola malego.A i planuje choineczke z szyszek zrobić. wiec musze klej jakies coś w spray-u aby to to kolor odpowiedni mialo.

w łykend u tesciow bylismy. na szczescie Ł nienormalnej siostry nie było. byla tylko ta normalna.I chwala panu za to bo ja nastroju nie mialam.. jeszcze bym ją pobila.

No i jestem w drodze do pracy ale jutro znowu wolne;)

Renata-mi też brakuje spacerów z mały teraz tez wychodzimy alr tylko na chwilę bo szaro i nieprzyjemnie jest. Podziwiam twoje zdolności artystyczne:) i cierpliwość.

23may:) gratki za częściowe odpieluchowanie:) Dennisio strasznie się boi nocnika a jsk wczoraj posadzilam do ns toslete(msm nakladke) to też krzyczał. Bez smoczka wytrwalismy 8 dni piewsze dwa było dobrze a później z dnia na dzień coraz gorzej i S. Mu dał bo stwierdził że mały nie jest jeszcze gotowy

23MAY a wiesz ze jak polozylam sie do lozka juz spac to nagle sobie przypomnialam "kurde przeciez o Kasi zapomnialam!!" I wiesz ze mialam zamiaar wstac i post edytowac :d ale juz sily nie mialam. Kcciuki za smoka :) ja naszczescie mam troche czasu na odsmoczkowanie :d
RENATA ja nie mam nerwow do recznych robotek. Jeszcze z ta moja zolza. Mam w planach pierniczki robic ale nie wiem czy wdraze ten plan w zycie :d
HAPPY ja bym mojego ubila.. tyle sie meczylas a on przyszedl i stwierdzil ze to nie czas. No boziuuu :d

Nikola je sniadanie i ogladamy dzien dobry tvn. Dziewczyny nie wiecie czasem czy mozna zmienic dziecku imie? Tzn no bo jak wyjedziemy i zdecydujemy sie zostac tam na stale i bedziemy miec szwedzki numer personalny to wtedy nowonarodzonemu dziecku mozna dac zagraniczne imie, ale nie wiem czy bede mogla mlodej wtedy zmienic z NIKOLA na NICOLE

Paulina jetem jestem :) codziennie czytam tylko cieżko w Was się wbic hehehhe jednak ja już przeszłąm wszelkie ząbkowanie bunty i odpieluchowywanie;P Ale czytam:) A czemu chcesz imię zmienic to tam nie może byc przez K??? Na tyle młodzi jesteście że nie wiecie gdzie tak na prawde pojdziejecie się za kilkanaście lat:)

23may gratulacje:) u nas też był problem z kupą zaczeęłam odpieluchowywac na 2 latka i bardzo szybko spała bez pampersa i w dzień bez ale kupy masakra do wiosny się męczyłam;/ ale jakoś tak marzec/kwiecień na 2,5 roku całkowicie problem sie rozwiązał:)

U na nic nowego przygotowania do swiąt prezenty też prawie są;) Po świetach mamy chrzciny i ja chrzestną jestem więc dużo swietowania wtym roku:)

Hejka,
ja tez jestem ;-)
Wekend zlecial moment i jakos tak podczytuje was ;-)
Dzis ostatnie zakupki prezentowe takie zrobie jak starsza zaprowadze do szkoly i w sumie tyle ;-)
w sumie nie czuje wogole swiat, brakuje mi sniegu :-) ale taka ladna pogoda za oknem sloneczko i troszke mroznoo... ;-)
i u nas nic nowego w sumie, ciasto na wigilie u daniela mam upiec na piatek, jakos zleci ten tydzien i potem ponad 2 tyg wolnego :tak: :-)

reklama
Wampi 153 cm 11 latka?? boziu wysoka strasznie :) ja mam 10 cm wiecej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ta szopka przepiekna :)
liza ja jeszcze nic dla nikogo nie mam. I mam problem bo naprawde nie wiem co A. kupic.. On mowi ze da mi kase a ja pojade do mediamarkt kupie mu ps4 i ladnie zapakuje i dam pod choinke ze niby odemnie haha.
kasiek moze byc przez K tylko i tak nikt tam do niej Nikola nie powie tylko Nicole.

N. ma drzemke ja gotuje sobie pierozki ruskie :)

Do góry