REPETKA dzis cwiczylam trening z gwiazdami. Nawet ok, nie wytrzymalam calosci. Ale spodziewalam sie ze szalu nie bedzie.
MILENA juz rozumiem o co chodzi. Masz racje
PAPITKA ja w ciagu dnia podgladam w telefonie. Odpisuje tez w wiekszosci z niego, bo odkad mam dobry telefon fajnie z niego z bb korzysta. Bo przedtem szlak mnie trafial. Mam tez to szczescie ze w dzien N. spi ok 2 godzin i pada ok 20.
SANDRA wlasni mialam pytac o to co renata. Facet dorosly a nie potrafil sie dzieckiem zajac.. boziu coraz bardziej watpie w mezczyzn.
Wymyslilam cos bardzo madrego haha. Zapraszac bedziemy juz luty/marzec i kase z zaproszen przeznaczymy w marcu na obraczki. Dalsza czesc na kamerzyste i fotografa. Wiec z wyplaty A. zostanie nam oplacic sale, dekoratorke i wynajac auto. Do tej pory myslalam dac ta kase na sale ale stwierdzilam ze lepiej bedzie miec cos z glowy

szczescie ze u nas tradycja taka ze za zaproszenie kasiorke daja, i to nie malo bo zazwyczaj 100-200zl.
Jutro ide po warzywka na patelnie, fileciki z kurczaka, ryz, ciemne pieczywo itp itd diete czas zaczac.