reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej z ranca ;p zegarki przestawione?
Zuzia juz sniadanko zjaxla ja kawke pije ;) zaraz trzeba sie wziac za sprrzatanie prace kontrolna i rasowanie xd i zeovic pranie

Renata przeproainy od br odzicow? Chyba sonie kpisz niech Ci teraz daja kase na operacje bo jak oni w ogole mogli ci kazac. No jak? Ja sie pytam ;D

Madzialnka podawaj podawaj byle bez tuncYka bo jak bylam w ciazy to szwagier byly Robil apecialnje dla mnie tunczyka bleee fuuuj nie tknelam bo smierdzial xd

Sprobuje przeczytac pozniej happu twoj blog ;)

Milego dnia

reklama
Hej.

Olcia- kochana zegarki przestawiamy dopiero z dziś na jutro ;)

Happy- ja to bym szarlotke zjadla.. ale mój na jabłka ma długie żeby..;/ i jabłek je raz na rok.. chociaż ostatnio wzial sobie jabłko do pracy i zjadł.. cud... on mowi ze ma szczekoscisk jak je jabłko, a jak ja jem to karze mi ciszej "gryzc" haha bo go to drazni :p

Już tak szybko jasno się robi.. i Maja sobie myśli ze pora wstawac.. tak wiec dziś po 6.. chociaż szykowala się do wstawania już po 5 bo już jasno było..

Ja ide zaraz rosol zrobić, ogarnąć trochę, pranie nastawić.. Maly będzie ale tylko na 2 godz u nas.

Milego dnia. U nas słonecznie;)

Hahahaha okey to czemu ja dzisiaj w nocy prEsta etui ilam? No ale nic w koncu blondynka jestem ;D cos musialo mi sie popieprzyc h e
Ja mam obiad z wczoraj udka w sosie ;p wiec to mam z glowy xd

Witam:)
olcia haha no zdarza się :p:p Ja tez czasem jestem zakręcona, ja juz sama zgłupiałam przeczytałam Twojego posta i myślę hmm czy ja przestawiłam zegarek?:-) Co do tuńczyka to ja też mówiłam sobie że go nie ruszę, ale jak zjadłam u teściowej sałatke z tuńczykiem to tak mi posmakowała :p Mój synek uwielbia pastę z tuńczyka:)
happymum ciekawy ten wpis na blogu o obowiązkach:) to fajne że mimo że jesteśmy młodymi mamami od małego wpajamy dzieciom że warto mieć obowiązki, szkoda tylko że przez społeczeństwo jesteśmy postrzegane jako wiecznie imprezujące i nie potrafiące zająć się dzieckiem;/ wczoraj w przychodni jak byłam z synkiem to zostałam zmierzona od góry do dołu przez pewna panią, masakra myślałam że tym wstrętnym babskom juz przeszło;/

Synek zrobił mi pobudkę o 7.50:-) w nocy co chwile się budziłam bo kaszlał i musiałam go podnosić, mimo tego i tak jestem wyspana:) U nas wychodzi slońce ale co z tego jak musimy siedzieć w domu:-(

Miłego dnia

Madzialena-dzięki:) fajnie słyszeć ze blog komuś się podoba. A co do postrzegania młodych mam to masz rację i zawsze myślą ze dziecko z wpadki niewiadomo z kim:/:/:/
Ja sprzątam a mały ogląda teletubsie:) S. Jeszcze śpi więc mam trochę spokoju:)

MADZIALENA moja poszla spac o 22.30 a wstala tak jak twoj synek... masakra

A ja wlasnie zrobilam liste zakupow do Szwecji.. masakra, z 1000 zostawimy w sklepach jak nie lepiej. Musze Nikolinie pokupywac ubrania letnie na wyjazd wiec tez nas po kieszeni pociagnie. Ale wole tu kupic niz potem bulic za glupie body 100/150kr..

Paulina- to jest norma ze tyle kasy.. My zawsze tez zakupy robimy wieksze i idzie ze hoho.. :))

Za niedlugo po malego sie zglosza wiec mozna smogac gdzies bo T juz w domku:)
My juz po obiadku. Dzis skromnie rosolek a pozniej cos sie wymysli.
I zrobie pozniej jablecznik, jak mysle o nim takim cieplutkim z pudrem to mmmmmm... :)))

U nas pieknie chociaz troche wietrznie :)

reklama
magda ja też będę piekła dzisiaj jabłecznik, z kruszonką i z lukrem na wierzchu mniam:-)

Mam już posprzątane, zrobiłam synkowi inhalacje i mam nadzieje że uda mi sie położyć go na drzemkę, a jak nie to pomoże mi robić ciasto:-)

Do góry