reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
HAPPY body z krotkim to koszt ok 100kr czyli 50zl w Ice czyli cos takiego jak tesco. A w PL to ja siedmiopak za 70zl kupie np w realu albo smyku bo body to prawie tylko tam kupuje, tanie a sie nie rozciagaja w praniu. Po spodnie i bluzki jedynie do hm pojade ;)

My poszlismy do sasiada i sobie grilla zrobilismy. Tak fajnie na dworku tylko szkoda ze wiatr, a u niego za domem cien to troche zmarzlam. Objadlam sie skrzydelkami, mniamm.. A mala tak sie wyszalala. Moj jej pokazal hulajnoge Olafa i ja wozil na niej a pozniej mowi masz ty wez pojezdzij z nia bo plecy mnie bola, powozilam chwile i zdjelam ja, matkoooooooo chyba cale osiedle ja slyszalo tak sie darlaa :-D
Jak wracalismy to T prowadzil ja za rece to uszla kawalek i usiadla i isc nie chxiala taka zmeczona. Juz jest po kapieli i mam nadzieje ze zaraz padnie bo mi sie tez chce spac juz. A jeszcze czas trzeba zmienic :)

Hej.

Boziu dziewczyny spalam prawie 12 godz i mam leb jak balon a jak boli...
I wcale sie nie wyspalam..
Do tego w nocy sie zerwalam bo snilo mi sie ze nas okradaja bo sie glupot naczytalam.
I naeet do wc sie balam isc haha

Wstaje bo zgnije w tym lozku.. Zapomnialam co to znaczy tyyyyyyyyyle spac.. :)

Paulina- u nas sie same poprzestawialy :)

MAGDA u mnie tez, ale pytam Oli zeby czasem dwie godziny do przodu nie przesunela :p
Ja sie wysppie 7 maja... wkoncu.

Paulina- noo jak Olcia sie zamelduje to bedziemy wiedziec hehe :) a czemu akurat 7go??
Happy- a co sie dzieje-

Booooooze spieeeeee. Nawet kawe pije chociaz z rana nigdy nie pije..
Chyba zbiore sie na miasto na rynek bo dzis jest :)

reklama
Do góry