reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina-dziś u nas jeszcze ciepłej mały biega w krótkich spodenkach i koszulce:) basen chcieliśmy rozstawic ale zapomnieliśmy ze jest u siostry S.

Młoda mama-wózek fajny ja mam teraz quinny zap extra i tez polecam ale ravzej dla starszych bobasow

S remontuje, ja gotuje ogurkowa a mały spi a w domu cisza jak nigdy:D

hej

była mowa o rozmiarach,tak więc młody nosi 92/98 i buciki r 24. Wszystkie spodnie muszę mu w pasie zwężać bo jest szczuplutki a apetyt ma wyśmienity. Hehe ma dobrą przemianę materii po tatusiu;-)

u nas słonecznie ale bardzo wieje. Od pon. ma być cieplutko- pożyjemy, zobaczymy.

pozdrawiam

Heej ;)
Co do pogody... szkoda gadac nawet, ciągle pada i pada masakra ! Paulina masz szczescie że Cię nie ma w Krk bo nie ma jak wyjsc nawet ;/
Ja dzis w pracy, ale przy takiej pogodzie ruch minimalny..
Wieczorem mam zaproszenie na babeczki do szwagierki, a miałam się zacząć odchudzać ;p
Co do rozmiarów to Lala nosi 104/110 zalezy od ubrania i buty rozm. 25/26

Aa u Nas na Komuni dzieci siedzą osobno, w sensie na srodku ustawione są ławki a rodzice po bokach siedzą. Zreszta jak ja szłam do Komunii to była w 2 dni (sobota i niedziela ):-)

Młodamama wózek fajny ;)

hej.
u nas dziś zimno, pada, z przerwami na wiatr.

poklucilam sie z Ł. boooosz odbija mu chyba. rozumiem, ja.. w ciązy to ma prawo mi coś ma mozg uciskac, ale on??? chyba ze cos innego mu uciska i stąd te zachwiania.

bylam dziś u zakaznego.odebralam wyniki. poziom toxo spada. niewiele ale spada. stwierdzila ze taki spadek, w tak dlugim czasie to u niewielkiej liczby osob jest. kolejna kontrol pod koniec czerca. jak nadal bedzie powoli spadac to mnie wpisze do ksiegi rzadkich przypadków :)

młoda mama fajny ten wózek:) Wygląda na leciutki:)
23may udanego wieczoru u szwagierki, smaka narobiłas tymi babeczkami:)
ranata mój D. tez ma czasami takie akcje, humorki strzela jak baba

Mój synek jeszcze czasami jezdzi w spacerówce a przeważnie jest tak że to zakupy jada wózkiem a on idzie:p Ale jak idziemy na dłuższy spacer to biore wózek bo wolę go wozić niz nosić na rękach:)

Na kolacje usmażyłam naleśniki, ale sie objedliśmy, synek zjadł prawie 2:)

My juz po kolacji byly kluski leniwe ;)
Mały zachwycony chodakiem spodobało mu sie IMG_20140516_164156_0.jpgIMG_20140516_164218_0.jpg
zjada mi ladnie 3x po 180ml mleka do tego zupki i kaszki rano wieczor.
teraz ogladamy shreka a moj Ł zmywa po kolacji ;)

Załączniki

• IMG_20140516_164156_0.jpg
    IMG_20140516_164156_0.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_20140516_164218_0.jpg
    IMG_20140516_164218_0.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 51
23may-słońca życzę!
Młoda mama-fajny maluch:)

Szpachliwalam ściany pierwszy raz w życiu:D
Mały sie kąpie:)
Dennis z dziewczyną:D