reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina-Wszystkiego najlepszego!
Olcia-az mnir ciarki przeszły...
U nas nuda wczoraj sprzedałam rowerek po Dennisie a dzisiaj wystawie wózek, bo w sumie mam dwa i tego jednego nie używam, a od września rezygnujemy z wózków w ogóle.

reklama
Hej. Zrobilam tatuaz, malutki na karku imie cory. I stwierdzilam ze chyba juz zadnego nie zrobie. Trzy razy mdlalam a uczucie jakby ktos mnie przypalal pod skora. 20minut a moj teraz zaczal na lydce i bedzie 4h siedzial haha.

KASIEK spokojnie sie wygoi ;) 2-3 tygodnie

Dzieki za zyczenia!! Spedzilam urodziny na kursie prawka, i na proszeniu no i w urzedzie.. takze ciekawie haha :p przyjechalam do domu i padlam

Paulina ja chce też malutki bo datę urodzenia Dennisa i odcisk stupek na brzuchu. Coś jsk na zdjęciu ale zamiast imion data urodzenia

Załączniki

• 1404893531219.jpg
    1404893531219.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 38
happymum u nas wózek już też poszedł w odstawkę, ale czasami zdaża się że P. chce jechać w wózku to biorę albo jak idę na większe zakupy to wtedy nie muszę dzwigać:p A pomysł na tatuaż fajny:)
paulina ale dzielna jesteś:-) Ja nie wiem czy bym się zdecydowała boje sie bólu:p Za to D. chce sobie zrobic na łydce albo na szyi:)

Madnialena-ja mam właśnie Drugi taki z dużym koszykiem na zakupy. To on zawsze zostaje a sprzedaje spacerówke, od września jeździc nue będzie bo do przedszkola w wózku to nie wypada

Hej dziewczyny ,
czytam Was na bierząco ale jakos nie moge się wbić ,
U Nas hm.. zmiany znowu, przeprowadzamy się na wieś spowrotem. a takto wszystko po staremu ;)
Deszczowo dzis, w pracy zaplecze mi zalalo az.. masakra..

Wszystkim spóźnone STO LAT ! ;*

Paulina a gdzie robiłas tatuaz, w krk ?

Witajcie,
U nas mega goraco, Bartek biega w samych majtkach i marudzi ze mu goraco, przydaloby sie troche deszczu, nie lubie takiej pogody:sorry:bylismy chwile na dworze przed 10 ale po godz maly chcial wracac. Kompty robie z wisni, juz sloiki napelnione wyszlo 10, zostalo zagotowac, wiecej nie robie bo Ł nie lubi ja srednio wiec aby dla bartka byly, z truskawek mam chyba 6
Paulina, wow super, tez marzy mi sie tatuaz ale na razie kasy brak i Ł jeczy ze po jego trupie hehe:-p
Madzialena, fajnie ze synek czasami chce jechac w wozku, Bartek nie chce, przejdzie sie kawalek a pozniej krzyczy zeby go wyjac wiec nie biore bo nie ma sensu pozniej idzie ze mna za reke a wozek trzeba pchac

reklama
anula ja też parę dni temu robiłam kompoty ale z czereśni :) wyszło mi 8 słoików i jeszcze 6 słoików dżemów:-) U nas różnie to bywa ze spacerami z wózkiem, dzisiaj np. cały czas siedział a czasami pcham pusty wózek:p Zimą już na pewno zrezygnujemy z wózka

U nas burza a w domu strasznie duszno;/ Jutro na 8.30 idziemy do okulisty, pierwszy raz byłam z P. jak miał 2 latka bo pediatra na bilansie mówiła żeby odwiedzić okulistę a teraz udało mi się szybko zarejestrować go na NFZ więc idziemy:) Oby wszystko wyszło ok:)

Do góry