reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY chyba 3 lata :p powodzenia :)
LIZA juz 6 miesiecy po slubie? Jej.. pojutrze znowu Magda slubuje... ale czas leci.

Zrobilam ciasto na nalesniki zaraz bede smazyc :p

reklama
anula no niestety tak to juz jest z chlopami:wściekła/y: Jeśli chodzi o małego to u nas jest na odwrót D. jest dla niego bardziej surowy niż ja:)
happymum trzymam kciuki:)

My czekamy na teściów bo mają przyjechac na kawkę

liza nie ma problemu bede tam na placu :p

wiecie co ja chyba musze czesciej sie wyzalac tutaj na Zuzie bo o dziwko przez ostatnie 2dni nikogo nie pobila :D

ogladam wiadomosci i jest o tym dzieciatku i normalnie w takich przypadkach zab za zab dla tej matki nie rozumiem takich 'matek' i nie oddalabym juz jej pod opieke dziecka no jak mozna w glowie sie nie miesci tyle kobiet traci dzieci stara sie kilkanascie lat podejmuja adopcje a taka su... bez skrupulow wyrzuca jak zabwke jak scmiecia wrrrr nie mam slow mam nadzieje ze sad zabierze jej prawa i przyzna rodzinie ktora bedzie traktowac je jak czlowieka i kochac

happy moze poczekaj do @ bedzie prawidlowy test ale nie skusilas sie ? bo ja bym pewnie nie wytrzymala xd zycze ci 2 kreseczek

anka aaa to nie ma co dobrze ze trafilas na wyprzedaz to obkupilas synka :D

no magda sie cos nie odzywa czyzby goraczka przed slubna ? :p

ostatnio na fb czytalam list kobiety ze slub to dla niej vyl najgorszy dzien w zyciu przygotowania itp i skonczylo sie to wraz z ostatnim gosciem :D

paulina a wy kiedy do Pl ? a wy tez zaraz slub i drugie ur Nikoli tak ? :p ale ten czas leci :p ja pamietam jak w sierpniu robilam test :D i to jeszcze 18stego jakos ten 18 jest dla mnie szczesliwy :p

madzialenka a moze Ty ktoregos razu wpadniej do Lubina z synkiem ? :D

Olcia-mówisz o tej co w pole wczesniaka wyrzuciła?
Co do planowania, przeszukalam wszystko i juz wim ze moj cykl wacha sie miedzy 32a34dni wiec chyba zacznę wyliczać dni płodne :D
Olcia- moze byn sue skusila ake nawet na test jeszcze za wcześnie ; p

reklama
olcia spoko, ja dzis troche połamana ale dam rade :p dobrze ze blisko :p Wzielam sie za cwiczenie A6W a dzis dostalam @. :eek: boli mnie wszystko ale coz... :p
madzialena wlasnie zapraszamy to i my sie poznamy? :-)
happy trzymam kciuki! ;-)

Do góry