reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

My juz po spacerku, u nas dzisiaj gorąco:) z rana D, wziął małego na rower, posprzątałam sobie w spokoju, pomogłam mamie zrobic obiad i jeszcze odpoczęłam:) Jutro idę z P. do laryngologa bo mieliśmy przyjść za pół roku do kontroli a ja w piątek do ginekologa po tabletki

paulina oby Nikolce przeszła gorączka;/ Daj znac jak było u lekarza
happymum ale nas trzymasz w niepewności :p trzymam kciuki:-)

reklama
wampi to fajnie że masz taki dobry kontakt z córą:) Oby tak dalej, dzięki takim częstym rozmowom wie że może mieć do ciebie zaufanie, o wszystkim porozmawiać:) a co do takich wakacyjnych szaleństw jak malowanie paznokci to jak najbardziej jestem za:) w końcu sa wakacje ale żeby pozwolić dziecku w na makijaż do szkoły w podstawówce to dla mnie porażka;/ Cieszę się że mam syna hehe ale na pewno nie jedna powazna rozmowa będzie mnie jeszcze czekała żeby np. nie szarpał dziewczyn w szkole za włosy:-)Pamiętam jak w podstawówce farbowalyśmy sobie z kumpela włosy bibuła hehe, oczywiście w wakacje, to były czasy:) a pierwszy raz pomalowałam się w drugiej klasie gimnazjum:-)

Nie idziemy jednak do lekarza. Kontaktowalam sie z szefowa ktora juz tu jest lata i ma 5 letniego syna.. mowi Paulina to bezsensu jechac zapytaja sie ciebie czy mloda pije i sika i powiedza podawac co? PARACETAMOL! U nich goraczka to 40 stopni non stop a nie. To co my mamy to dla nich trzydniowka..m kurde, no nic poczekany do jutra, w piatek idziemy do szpitala na sciagniecie gipsu jak dalej sie tak bedzie utrzymywac to moze tam nam pomoga..

WAMPI pozazdroscic ci kontaktu z corka! Mam nadzieje ze bede miala taki sam w przyszlosci. Co do antykoncepcji, miesiac przed zajsciem w ciaze prosilam mame zeby przeszla sie ze mna do gina po tabletki, a ona mi na to ze sie zawiodla na mnie i nie bedzie mnie truc...

Paulina-zdrówka dla córci!
Olcia sama jestem w niepewności ; p ale owulacja była dopiero jakieś 6 dni temu, nue chce sie nakręcac. Oznak żadnych nie ma ani na ciążę ani na @ wiec nie wiem

Maciejka-mam nadzieje ze będzie:) karmialam 6tyg.
Wampi-jeśli sie uda w tym miesiącu to będę miala taki sam termin z @ jak z Dennisem:D
Paulina-chociaż Dennis zawsze trafia na super lekarzy i kiedy trzeba dają antybiotyk:) i jak miał biegunke tak samo dostał lek na biegunke+paracetamol:)
Liza-może karta sie przyda:)

reklama
HAPPY my bylismy ostatnio i ja uwazam ze powinien nam dac antybiotyk bo Nikola miala rope na migdalkach, w nosie i ciekla z oczu, a ten paracetamol i woda do picia... Niby przeszlo samo ale teraz cholera to ja nie wiem czy ten niedoleczony wirus wrocil ze zdwojona sila czy co.. masakra.
LIZA fajne takie cos ;) korzystac mozna. Blisko masz alme chociaz? ;d

Do góry