reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy dzieki :D rob ren test bo ja ciekawska xd

Paulina no zapewne jest ale nie wiem czy doczytalas ze nie mam mozliwoscie wejsc na internet :D

reklama
OLCIA sorka :p ja caly czas z tel pisze a na tel nie potrafie skopiowac tresci xd
HAPPY jak nie teraz to w najblizszy miesiac sie uda! ;)

A ja znowu wykreslilam kolejna pare. Mialo byc ok 200osob a juz mamy 155...ehh

Paulina, my mielismy isc na wesele do kuzynki mojej na 16 ale Ł nie dostal wolnego bo za duzo u nich osob na urlopie, z tego co wiem mialo byc chyba 250 osob i odmowilo im chyba 60 z hakiem, jemu 10 a jej ponad 50.

heja.

My wesele mamy 15-go i potem 26-go wrzesnia. na te 15-go jeszcze niewiem czy idziemy. 2 tyg. temu byla wersja ze idziemy, ale teraz?? auta brak, jesli kupimy auto to kasy brak, a z pustą kopertą nie pojde. Do tego Ł wolnego nie dostanie, samej mi sie nie chce isc.. a mlodzi sie fochają ze nas nie bedzie. Jakby kuźwa nie rozumieli. W dodatku to Ł siostra slub teraz bierze.. az mnie korci zrugac.

alez ja dziś mam podly humor. glowe mi rozsadza. Ł mnie rano wkurzyl, teraz F, O kazdego zaczepia i za chwile ryk bo coś go boli, bo sie uderzył, bo Filip mu reke wyrwał. oszaleje dzis.

reklama
Do góry