reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Sandra-pępek rób bo masz ładny brzuch ;) ja mam w pepku w nosie miałam ale przy moim całorocznym katarze to nie był dobry pomysł. Ja tatuaż w dole brzucha po lewej stronie:)

23MAY do czerwca kawal czasu jeszcze ;) szukac bede na ostatnia chwile , bo kto wie czy sie nie powieksze :) Nati chora , poza tym jedziemy jutro po auto . Ale caly przyszly tydz. siedzimy u S to mozemy wpasc bo pewnie bedziemy sie nudzix jak S w pracy bedzie :)

Hej dziewczyny :)

Zdrowia wszystmim smarkającym , kaszlącym i gorączkującym

Wczoraj byl u nas brat L z zoną. posiedzieli troche, pojechali po 11 w nocy :) Ł bedzie wujkiem. Jego jedna siostra rodzi w czerwcu. O nas jest zakaz chwalenia sie. Dopiero pod koniec 1 trymestru.. chyba z wczesniej pojedziemy i sami zobaczą.

u mnie zaczynają sie mdlosci. caly dzien mnie muli. nie wazne czy zjem, czy nie.. ratuje tylko gazowane. Aaaaale dla dobra rodziny to ja i moge calą ciąze wmiotowac :)

reklama
Milena to ja mam wolne czwartek i piatek jak cos :p

Lalka znowu katar po pas i kaszel.. Niedlugo apteke zalozowe w domu z jej syropow i kropli. Co u was sie najbardziej sprawdza na grype.. My tym razem pulneo mamy i pneumolan ale chyba srednio dzialaja...

Renata ogromne gratulacje i meeega nudnej ciazy :))

Do góry