reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja tez się dostosuje do reeszty ;) najlepiej niech sie adminki wypowiedza ;DD

jutro jade na przymiarke, sukienka nadal nie wybrana do kocna hahah
Julka chora, w niedziele zaliczylismy lekarza, wvczoraj drugiego... kaszle jak.. ale to od kataru kaszel wiec syrop i tak jej nie pomoze;/

reklama
Wiecie jeżeli ktoś będzie chciał to nie ma problemu , a jeżeli nie no to trudno . Chciałam juz dawno coś takiego zrobić myślę na formą grupy i tematami na pewno będą trzy osoby które razem ze mną mi pomogą osoby w grupie będą mogły się podzielić swoją historią . dołączyć zdjęcie itp , myślę też o kąciku literackim czyli umieszczać tam przeczytane książki przez mamy oraz wiersze musze to wszystko po składać w razie co będę was informować.

SANDRA historie kazdej z osobna tutaj znamy, ksiazki i wiersze to nie jest tez za prywatna strefa zycia, wiec nie wiem po co te zmiany? Myslalam ze chcesz to zalozyc ja kktos bedzie mial wieksze problemy, z naszej grupy tu na mm i nie bedzie chcial pisac ogolnie, tylko w tajnej grupie.

23MAY jak przymierzysz to bedziesz wiedziala ze to ta ;) ja nie mialam watpliwosci, oczywiscie mamie sie inna podobala i probowala mi wcisnac inna, ale ta co mialam byla dla mnie idealna i najlepiej sie czulam. Nie ma ogladac na necie bo na zywo po przymiarce inaczej ;) w krk szyjesz?

reklama
Dobrze! Bo kuzynka szyla w Mai "suknie za 999zl" i powiem ci ze nie dosc ze ona z grubszych to jeszcze suknia jak worek, wogole nie sciskala ani nie przylegala. Wzor nawet ladny ale wykonanie tragedia, jedna znajoma nawet sie z nimi sadzila..

Do góry