reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Właśnie farbuje włosy; ) na zbliżony do naturalnego mysi blond :D czyki to +okulary i szara myszka hahaha
Sandra - dacie rade!
Tren-ja filmu z napusami też nie obejrzę bo napisów nie widzę

reklama
Hejka:)
My juz pospalismy, D. mial na 9 do pracy i maly sie obudzil, w dodatku cos kaszle wiec od razu syrop trzeba bedzie podac:/ Wczoraj pierwszy raz robilam bulki na parze do tego sosik jagodowy wyszlo pycha:)

MIlENA duzo zdrowka dla cory!
ASIK ja nawet nie wiedzialam ze ospe mozna przechodzic kilka razy:/
TREN duzo zdrowka!
MAGDA super wiadomosc:)
HAPPMUM i jak kolor wyszedl? Ja dzisiaj mamie bede wlosy farbowac :p

Sciagnelam sobie w koncu aplikacje forum na tel. :p

Heej, Renata ja tez myslalam ze nowa osoba jakas haha ale co sie dziwic wkoncu naturalna blondynka haah

Ja zaraz spadam do pracy, Julka z tesciowa siedzi.. Az dziwne bo nigdy nie chciala , ale co sie dziwic jak teraz pol dnia sie w salon kosmetyczny bawia i maluja paznokcie, zywiol Julki haha

Pogoda okropna.. Niech sie ta zima wkoncu skonczy , bo tylko choroby..mala pokaszluje ale mam nadzieje ze minie to. ..

Zdrowka dla chorowitkow ;*
Happy ja z daleka tez nie widze. w sumie to z kanapy nie widze napisow na tv hah ale do okulisty mi nie podrodze. Jak zakladam taty okulary nieraz to jak w rajuu widze napisy haahhahha

Ps. Milenka sklej moj post bo nie wien jak sie na tel to robi.. Sorry

Sandra a co sie stalo ?
Madzialena kocham te buleczki na parze. Zwlaszcza z takim niby karmelem mmmm

Witamy sie z ANTYBIOTYKIEM ;-) zapalenie uszu, antybiotyk, syrop na kaszel, paracetamol :-)

23MAY moja tez kocha malowac paznokcie haha dlatego jak jestesmy w pl to tak chetnie z chrzestna siedzi ;D
HAPPY tylko nie badz jak moja szwagierka, slepa jak kret, nie widzi z odleglosci 3m i powyzej i marszczy oczy wiecznie. Ale okularow nie ubierze chociaz ma, nawet na prawko lewe zaswiadczenie zalatwiala gorzej jak wkocu kogos potraci, a po soczewki ma nie po drodze.
SANDRA a tatus narozrabial?

23 May hmm ja by to powiedzieć mój ojciec jest na tyle nie odpowiedzialny iż jeździ od 10 lat bez prawka dotychczas mu się udawało do dnia dzisiejszego a przyprowadzili go bo nie miał dowodu osobistego zgubił go 1,5 Mc temu i jakoś się nie spieszy by go wyrobić nawet tego nie zgłosił teraz policja oddaje sprawę do sądu matka jak się dowie to nie chce pomyśleć co będzie w domu. A to nie jedyny problem z nim związany jest jeszcze gorzej nie wiem co mam już robić brak mi słów i sił na niego.

Kolor wyszedł brązowy doda zdjęcie tylko sie nie przestraszcie bo bez makijażu.
Sandra-współczuję ciezkiej nocy i problemów z ojcem.
Paulina - zapalenie ucha to chyba nakgorsze co moze byc.
Dennis wstał dziś o 6 wiec do konca nie kontaktuje

Załączniki

• 1422697008684.jpg
    1422697008684.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 67
SANDRA mezczyzni nigdy nie dorosleja..
MAGDA a gdzie mieszkac w pl bedziecie?
HAPPY moim zdaniem lepiej w blondzie jasnym!

reklama
Do góry