reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Poranna rozmowa z mężem dodała mi sił :))))))

Happy masz taki kolor jak mój naturalny ;)
Sandra współczuję sytuacji :( odważny tata!
paulina o dali antyba :szok::p
23may a masz apke?

reklama
Maciejka - ja naturalny mam taki ciemny (mysi) blond i niby taki miał wyjść ale jest brąz i nawet jestem zadowolona , zaraz ide robić makijaż i prostowac włosy to dopiero będę widzieć czy napewno jest ok

MACIEJKA no wlasnie! Dziwne :d ale jak mi ja lekarka badala to az sie zanosila z bolu w uszach. No i sama mowi ze niestety ale nie ma wyjscia, a wiem ze antybiotyk to tu naprawde ostatecznosc. I dostalismy syrop na recepte, tez tako silny, kwota tez silna 100zl:cool:
HAPPY no tak bo tlenienie niszczy..

HAPPY tak, przy leczeniu w domu, tak samo za przyjecie do jakiegokolwiek szpitala, przychodni 120kr(60zl). Za wiecej badan dodatkowych przu wykrywaniu choroby nic sie nie placi. I nie ma reguly czy szwed czy polak. No i my nie mamy szwedzkiego ubezpieczenia jeszcze ale nie wiem czy to ma jakis wplyw na ceny lekow, chyba nie.

Paulina - rozumiem pytam z ciekawości. W Uk leki dla dzieci są za darmo, te które lekarz przepisze , no chyba ze tak jak ja zazwyczaj lecze Dennisa na własną rękę to wtegy jadę do apteki i kupuje ale nie są jakieś super drogie . chociaż w przeliczeniu na zł trochę kosztują

HAPPY no na szwedzkie to tez nie ekstremalna kwota ale jak sobie pomysle ze ostatnio w pl dalam 20zl to mnie.. noo :p
MACIEJKA no wlasnie! Tyle ze teraz mi jeczy ze Michelle ma za tydzien urodziny w kulkach a ona nie pojdzie... juz mi uszy wiedna

reklama
Happy ja też też nie lubię bez makijażu. Tzn w domu luz ale gdzieś wyjść lubię z pomalowanymi rzesami.
paulina antyb szybko działa więc za tydzień może będzie mogła choć na godz iść :)

Do góry