Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo widze ze jest dużo takich dziewczyn...Cześć [emoji3] moge sie tu podpiąć ?
Tez jestem mloda mamą [emoji4] urodzilam synka dwa miesiace przed 18 urodzinami [emoji4] teraz ma juz 4 lata, a my z partnerem staramy sie juz kilka miesiecy o rodzeństwo dla niego [emoji4]
Hej [emoji4]Oo widze ze jest dużo takich dziewczyn...
Planowałaś pierwszą ciążę?
Jak zareagowali na to twoi rodzice? Jak im o tym powiedziałaś?Hej [emoji4]
Nie, nie planowalam [emoji4]
Matka spokojnie, mimo ze nie mamy dobrych relacji, no ale to moje zycie wiec nie za bardzo jej to przeszkadzało, na początku pomagala razem z siostrą. Powiedzialam? Hmm normalnie ze jestem w ciąży [emoji6]Jak zareagowali na to twoi rodzice? Jak im o tym powiedziałaś?
HejHej! Ja 19 i 16 TC, jak tam się trzymasz?
U mnie na początku byli troszke źli ze tak wczesnie.. Ale pozniej im przeszło i chyba nawet sie cieszą.. Tak mi sie wydajeMatka spokojnie, mimo ze nie mamy dobrych relacji, no ale to moje zycie wiec nie za bardzo jej to przeszkadzało, na początku pomagala razem z siostrą. Powiedzialam? Hmm normalnie ze jestem w ciąży [emoji6]
A jak jest u ciebie ?
Hej. I jak sie czujesz?19 lat, po maturach, 14 tydzień[emoji173]️
Śliczne imięChłopczykbędzie Adaś
![]()