reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dziewczyny od polodnia wymiotuje kurde zstanawiam sie czy moge wziasc gastrolit dla dzieci i czy to nie zaszkodzi a mi pomoze??

dziewczyny od polodnia wymiotuje kurde zstanawiam sie czy moge wziasc gastrolit dla dzieci i czy to nie zaszkodzi a mi pomoze??

Przykro mi, ale Ci nie pomogę, bo nie wiem nawet co to jest ten gastrolit:sorry2:. Napij się może gorzkiej mięty, mi pomagała przy mdłościach:tak:, choć ja nigdy nie wymiotowałam w ciąży.

HEH kurde z mila checia sie kiedys wybiore do ciebei zawsze nowe znajomosci sa przydatne:) zalezy jak sie bede czula bo jestem ta szczesciara co caly dzien potrafi wymiotowac:) heh... :-)za chwile wraca sasiad to sie go zapytam co moge wziasc bo jest lekarzem on bedzie wiedzial;:)

Madzia, niedługo wakacje, będziesz miała wolne a i mdłości ustąpią, więc co tu robić jak nie podróżować:-D:-D. A ja mam działeczkę, można poleniuchować no i poznasz uroki macierzyństwa jak się napatrzysz na moją Hanię:-D. Oj łobuz z niej straszny:-p:rofl2:.

zywa no tak niedlugo bo za niecale 3o dni i juz mam koniec szkoly :):) na wakacje wyjezzam z moim A... ale tylko w pierwszym tyg lipca...:) a pozniej czemu nie lubie podruzowac:) no i poznam twoje malenstwo:) heh :)

Netgirl, proszę o wybaczenie;-):-D, ale jak weszłam dziś rano to miałam 8 stron do nadrobienia, więc później juz mi się pewnie wszystko pomyliło;-).
Wiesz, ja długo po porodzie dochodziłam do siebie, wręcz miesiącami, zawsze było coś. Dlatego wszystko nam się unormowało tak koło 6 miesiąca, wtedy dopiero mogłam powiedzieć, że jestem w pełni szczęśliwa, wyspana (no tak prawie, bo do tej pory zdarza się, że mama śpi z Hanią, żebym zregenerowała siły) i cieszę się na maksa macierzyństwem:tak::tak:.
A jeśli chodzi o sen, to Hania była od urodzenia karmiona butlą, w nocy budziła się tylko raz na jedzenie, w dzień miała stałe godziny jedzenia i spania praktycznie od początku.

zywa no tak niedlugo bo za niecale 3o dni i juz mam koniec szkoly :):) na wakacje wyjezzam z moim A... ale tylko w pierwszym tyg lipca...:) a pozniej czemu nie lubie podruzowac:) no i poznam twoje malenstwo:) heh :)

To jesteśmy umówione:-D. A Ty czemu tak szybkko kończysz szkołe? Pomyliły mi się miesiące czy co:-p.

reklama
zywa chodze do szkoly rowne 30 dni poniewaz jestem w ciazy i nie musze po wystawieniu ocen uczeszczac ze wzgledu na dziecko mam przywileje w szkole:) wazne zebym teraz wszystko mila na czysto:) no to jestesmy umowione na poczatek wakacjo :)

netgirl dziekuje za oferte pomocy napewno sie bede zwracac bo naprawde jestem ta szczesciara co wymiotuje do 6 razy dziennie.... :/:) ale jakos daje rade :) teraz juz mam jakis soczek od lekarza wiec mi pomogl i mnie nie mdli... :) moze do konca dnia bedzie dbrze :)

Do góry