reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wiecie co, normalnie az smiac mi sie chced, wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostra cioteczna, z ktora mieszkalam pod jednym dachem do slubu( mielismy taki 3 rodzinny domek, a teraz mieszkam u meza) i od ktorej jestem 4 dni starsza tez jest w ciazy:-) termin ma na grudzien

reklama
Madzia, mam gg, dzięki, napewno się odezwę, ale to już z domu, bo w pracy jakbym na tym swoim monitorze wyskoczyła z oknem od gadu gadu to by wszyscy naokoło czytali:-D. A fote strzele isame zobaczycie, muszę okno z BB tak zmniejszać, żebym tylko ja dojrzała:-D.
Madzik, fajnie że będziecie mieć dwoje dzieci w rodzinie w podobnym wieku, przynajmniej będą sie razm bawić:tak:. W mojej rodzinie są albo dzieci w ielku 8-10 lat albo nie ma wcale, ja zaczęłąam, teraz czas na moje młodsze kuzynki i starszego brata:-D:-D:-D.

Madzik1388 no to fajosko :laugh2: pogratuluj. Ja miałam roczek jak moja siostra urodziła córę i się razem wychowywałyśmy, ehhh to były czasy :rofl2::rofl2:

po lewicy to ja i moja siostrzenica :-D

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg

no pewnie zawsze sie mozesz do mnie odezwac ja przewaznie jestem wieczorami na gg wiec mnie zobaczysz ):): heh kurde aki duzy monitor to rzeczywisci jak ktos by przeczytal jakie glupoty pisze i wogole to burakmurwany u mnie:):<lol> heh

Madzia, no ze mnie to już się śmieją, bo nikt nie wie, że ja na forum urzęduje a co chwilę widzą Hani zdjęcie w necie (mam w podpisie) i się dopytują, jak to jest, że się wciąż Hani zdjęcie w wielkim monitorze wyskakuje:-D:-D:-D.
Jeszcze tylko godzinka i do domu. Dzwoniłam do mamy i mówi, że Hania już śpi, ale katar się pod wieczór nasilił:-(. Chyba kolejna nieprzespana noc mnie czeka:no:.
Ps. Ja tez raczej wieczorami jestem na GG, jak Hania już zaśnie.

Ale wesoło sie zrobilo:-D
ja juz siedze wypluskana, Lena spi:rofl2: nareszcie, bo szalala jakby kawy sie opila:-) a jakie miny strzelala.. szok

Ania z rozmowy wnioskuje, ze pracujsze w jakims centrum handlowym..?? kurcze ja musze zaczac szukac pracy, bo mierznie mi takie siedzenie w domu.. kurcze co ide sie pytac o prace i dowiaduja sie, ze mam dziecko to mowia, ze nie, bo mam dziecko(jakby to byla jakas kara:wściekła/y::wściekła/y:) ahh a chcialabym pracowac w swoim zawodzie:wściekła/y::-(

Nic tylko wam tylki przekopac, jak mozna tyle drukowac co wy jakis abonament wygralyscie??? A ja jestem w szoku;))) Bo J po wczorajszej nocy sie bardzo zmienil;))) Nawet wkladeczki laktacyjne mi kupil, bo zaczelo leciec mleczko;))) Dzisiaj tez u mnie spi, bo jutro ma na 16 do pracy do 2 w nocy...;-/
wy tu o diorzarlach piszecie a ja sama sie jak dinus czuje;)))

Baska, tak pracuję na terenie supermarketu Carrefour. A co do szukania pracy to wiesz, że ja się nigdy jeszcze nie spotkałam z czymś takim. Zawsze mówiłam, że mam dziecko, ale od razu podkreślałam, że babcia się nią zajmuje i był luz, atmosfera się rozluźniała i każdy wiedział, że jestem sama i szukam pracy, bo w cv mam napisane stan cywilny panna. Także mnie na szczęście nic takiego nie spotkało;-).
Snoopy, nie narzekaj tylko czytaj:-p:rofl2:. Jak mnie nie było nikt mi się o zdanie nie pytał, czy będę później chciała nadrabiać:-p:-D:-D.

reklama
Do góry