reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Chwilami to twoj luby nie jest polakiem??? Ja do 19 musze na mijego smierdziucha poczekac bo nie ma innego autobusi a na wczesniejszy nie mogl zdarzyc bo go z pracy nie chcieli wczeniej wypuscic....:-(
Aniu nie lam sie ja jutro na glowie cala familie bede miala:-( a dzisiaj po troszku sprzatam, jak Jarek przyjedzie to podlogi pozmywa:-)

reklama
Snoopy, ja przed porodem podłogi szorowałam, żeby szybciej urodzić:-D:-D. Hania jednak czekała do terminu:-p.

Aniu ja nie chce dzisiaj rodzic, jurto po poludniu juz moge:-) bo Wiktorek ma komunie i ja chce na niej byc jeszcze 2w1 a jak bym do szpitala pojechala to dupa:-) i maly byl by zly na ciocie:-)

Ale kuzynke/a już by mógł zobaczyć ;-)

Ja sie najadłam jak cholerka... No i mój M. dzisiaj ostatni dzień w już byłej pracy był... Od poniedziałku już do nowej idzie i będzie kończył prace ok10-11 rano więc będzie mi gotował obiadki :-)

Kasia, to na którą on będzie chodził że tak szybko już będzie kończył?
Snoopy, a czym się różni kuzynka od siostry ciotecznej??

Chwilami to twoj luby nie jest polakiem???)

Jest Polakiem, tylko mieszka 4km od granicy polsko-ukraińskiej (dla mojej mamy to jest już Ukraińcem:-D)
Na Ukrainie robi zakupy bo tam duzo taniej np. 2 litry coca-coli kosztuje 2zł, kilo przepysznych czekoladowych cukierków 6zł, paczka fajek 0,80zł-4zł :szok:

Ja to sie w tych siostrach ciotecznych nie łapie... dla mnie są tylko kuzyni i kuzynki :-) nie lubie komplikować sobie życia :-p

U mnie burza... A chciałam iść na spacer... Ale pójdziemy po burzy... Będzie takie swierzutkie powietrze

Aniu na 2 w nocy... Taki mają dziwny system pracy w tej nowej cukierni... No ale szefostwo szuka pracowników żeby móc zrobić dwu zmianowy system pracy a nie jedno zmianowy gdzie ta jedna zmiana robi to co w innych cukierniach na nocce i na dniówce...

reklama
Ja to sie w tych siostrach ciotecznych nie łapie... dla mnie są tylko kuzyni i kuzynki :-) nie lubie komplikować sobie życia :-p

No to tak jak ja:-D. Ja tam też mam tylko kuzynów i kuzynki:-p.
U nas strasznie parno, też bym chciała burzę i jakiś deszczyk, bo nie ma czym oddychać tak duszno:wściekła/y:.

Do góry