reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heh, bałam sie wejść tu dzisiaj bo myślalam że naprodukowałyście a tu praktycznie cisza... Miałam niespodziewanego gościa który mi pobudke zrobił:wściekła/y: i jeszscze wychodząc rzuciła tekst "tylko jak sie będziecie do nas wybierać to dajcie wcześniej znać":angry: to ja mam dawać znać a ona sobie w niedziele z samego rana wpada i ludzi budzi... Zresztą żadna nowość... Niekiedy o 6 rano potrafiła tak wpaść jak jeszcze pracowałam ale teraz jak w ciąży jestem to już wie że drzwi bym jej nie otworzyła bo domofon odwieszony a stukania nie usłysze, a poza tym i tak by sobie nawet ze mną nie pogadała bo bym jej zasnęła...

reklama
Siostra mojego M... Jego rodzina coraz bardziej mnie denerwuje... A ona ostatnio to sie za taką ważną uważa że masakra... To że ona jest w ciąży i spac nie może to nie znaczy że wszyscy... I jeszcze do mnie z tekstem "o godz.8 zaspana?" :angry::wściekła/y:

Kasia, no to Ci się szwagierka trafiła:wściekła/y:.
Netgirl, no to rzeczywiście ciężko. Życzę upojnego zbliżenia;-).

Snoopy odsypia..., ale i tak pewnie dzis bedzie miała ciezko tu wejsc, bo z tego co mowiła w jej domu odbywa sie dzis imprezka kominijna:) wiec ona to dzis bedzie sie dobrze bawić i jeść smakołyki:)

mała mi ktoś ociotował i muszę ją kąpać w czarcim żebrze... Strasznie mi przez to płakała,ale już jest oki i nie muszę jej nosić więc znalazłam czas by zajrzeć na moje ukochane forum :)

Netgirl no to życze powodzonka :tak: u mnie to M. by chciał ale we mnie ochoty brak i tak biedaczek cierpi... No a poza tym to musimy sie jeszcze troszke wstrzymać po tym krwawieniu... No a jak już dzidzia sie urodzi to myśle że sobie odbijemy... Ale dzidzi kolejniej nie planujemy:sorry2:
Aniu kiedyś jakoś nie narzekałam ale ostatnio to tak mi na nerwy działa że masakra... Wogóle ostatnio lepiej sie z facetami dogaduje a znajome mnie drażnią... I nawet nie mam ochoty do nich jeździć ale M. tego nie rozumie...

Eh, dziewczynki pozajmowane widze... U mnie pogoda fatalna i nawet na spacer nie ma jak wyjsc ale postanowiliśmy sobie do kina pójść... Tak więc robie lekki makijarz i lece :-)

reklama
Kasia, nie było mnie chwilę, bo koleżanka przyszła na plotki:-D. Zazdroszcze kina, ja ostatnio byłam na Ranczo Wilkowyje, się uśmiałam:-p, a teraz zbytnio czasu brakuje.
Miska, witam witam, my to chyba jeszcze nie miałyśmy okazji spotkać się w tym samym czasie na BB co? U mnie lipa, cały dzień w pracy więc nic ciekawego się nie dzieje:baffled:.

Do góry