reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No wlasnie Mika ta lista to jakas z kosmsu chyba przeciez to w dwa wory trzeba by bylo zapakawac a nie w jedna torbe, do szpitaka bierze sie najpotrzebniejsze rzeczy a nie co sie nawinie, ta panna ktora to pisala ma nie rowno pod sufitem:-)
Kornelka milo ze juz jestes, tylko szkoda ze synus w szpitalu zostal:-(
Panna zywa nam dzisiaj wypoczywa:-D

wogole to mam pytanie czy jak wody odchodza to mozna poczuc przy tym jakis bol badz skurcz???

reklama
snoopy12 na to pytanie Ci nie odpowiem bo ja mialam przebijany pecherz :rofl2: ale ztego co sie pytalam innych kobitek co juz rodzily to jedna czula skurcz i polecialo a inna np nic nie czula !!

kornelka :) wsumie sie nie znamy ale Gratuluje synka i głowa do gory,szybko zleci i bedziesz trzymala Go na recach jzu w domku :happy:

Basia pewnie Lenka chce wyjsc na pole :D

Snoopy mi wody odchodzily ale tak minimalnie to znaczy kapalo ze mnie :zawstydzona/y: :D kropelkami i dopiero jak zbadali to powiedzieli ze to wody a skurcze zaczely mi sie pozniej dopiero jak dali mi jakas kroplowe na wywolanie skurczy :)

A ja byłam w biedronce i kupiłam 2 Lovele jedną do białego drugą do kolorowego, 1,8 kg + 750ml płynu do płukania Lovela, jeden kosztował 15.99zł myślicie że się opłaca?? Już od wczoraj (a byłam przed 21) zostało tego mniejsza połowa. Zastanawiam sie czy jeszcze nie kupić, jak myślicie?

Moim zdaniem kup !! minie sporo czasu zanim znowu beda takie okazje chyba ze gdzies w innym sklepie beda sprzedawali podobnie !! ja pamietam ze kupowalam plyn do plukania z Loveli z biedronki za niecale 10 zl (kupilam z 5 butelek) a potem byl drozszy !!

A mnie wczoraj jak bralam prysznic cos zakulo i chyba sie zsiusialam, ale tak dziwnie bo mi sie nie chcialo, czy to mogly byc wody??? Brzuch mi puzniej strasznie stwardnial, ale dzidzia normalnie sie rusza.

Nie wiem , ale jak czujesh ciagle ze mash mokro to moze lepiej to sprawdzic ?? bo skurcze czasami musha byc wywolane , jak sam nie przyjda !

Witam kobitki, kurcze ten net juz mnie wkurza, dzisiaj tez go nie bylo caly dzien, byli dzis ci co nam zakladali neta i jutro maja przyjechac i cos robic...
Kornelka witaj, gratuluje pieknego synusia.... oby szybciutko byl z Toba
Snoopy jak sie teraz czujesz??? wszystko ok???
narazie sie zegnam, bo nie wiem czy pozniej bede miala neta

reklama
No tak troszke czuje dyskonforrt wlasnie wkladke zmienilam. Ide do mamy sie zapytac, czuje sie tak dziwnie nie mam na nic sil, jak bym miala zaraz zemdlec.... skurczy nie czuje, moze odstawie tem fenoterol, bralam o 18 a teraz o 22 to moze juz nie brac i zobacze co sie stanie??

Do góry