reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kochane jesteście ;) Leże jeszcze na patologi bo mam sie wyspać a mi sie wcale niechce... Skurcze chyba ze strachu miałam bo teraz ustały- SNOOPY

Tak więc i my teraz połżmy sie spać...I spokojnie czekajmy na najświeższe wieści... Ja ide spać żeby wstać jak najwcześniej... Życze miłej nocki... Buuuziole

reklama
A gdzie bys chciala np. wyemigrowac ??;-):confused:
Yhym ...Nie ma dwoch obywatelstw, no chyba ze masz dziecko z obywatelem kraju do ktorego wyemigrowalas, to wtedy nadajesz dwa jak chcesz :tak:
jestes samotna matka czy mezatka ??
Jesli ciaza byla prowadzona przez midwife i masz karte ciazowa ze wszystkimi badaniami itp ze ciaza i porod w Uk sie odbyl to na koniec- midwife pomaga ci zebys dostala pieniazki, wypelnia ci i podpisuje sie pod dokumentami do benefitu ,samotne matki maja tutaj w uk duza pomoc od panstwa,i duzo przywileji:tak:
jezeli wezmiesz w Polsce becikowe to np, w anglii,szkocji...i z tego co sie orientuje (wszystkich krajach ktore sa w unii) juz nie wezmiesz od nich kasy, bo Oni kontaktuja sie pisemnie z Twoim krajem w ktorym rodzilas i dowiaduja sie ze zostalo ci wyplacone i ponownie nie wezmiesz tej samej kasy :no::wink:tak jak juz mowilam to wszystko zalezy od danej sytuacji w jakiej bedziesz sie znajdowac. pozdrawiam w razie pytan pomoge ;-)nawet mam stronke o tych benefitach :tak:;-)pozdrawiam

Jestem sama chlopak po 3 letnim zwiazku mnie olal... a tak mnie niby kochal :-) dochodow tez zadnych nie mam ... jedynie mama mi pomaga dlatego zastanawiam sie nad wyjazdem ale jechac gdzies sama w nieznane tez nie wiem juz co mam robic :baffled::-(

kornelka :) - Widac ze dzielna dziewczyna z Ciebie :-) 3mam kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo ! :-) a tak procz tego to widze ze moje okolice ;-)

Snoopy - Powodzenia zycze !!! 3mam kciuki !!! :-)

witam laski, ciekawe co u Snoopka... Kasiu wiesz cos???
Ona mika ja tez z placzem tak mam, tylko ja to potrafie bez powodu sie rozryczec

A więc Snoopy trzyma się nam jeszcze w dwupaku ;-) Jestem na zdechnieciu od 2 mam ciagle 2cm rozwarcia a przez skurcze zygac mi sie chce! Aż nie wiem co bidulce odpisać

Mika ja dzisiaj dostane posciel po powiem czy facet wiarygodny... Ale wielki plus za szybką realizacje... Zamawiałam w pon a tu już pan z przesyłek kurierskich dzwonił że dzisiaj będzie:-)

Kasiu napisz jej od nas zeby byla dzielna, napewno da rade:) wszytkie trzymamy za nia mocno kciuki:-) a jest z nia J??

Dziendoberek dziewczynki :happy: mam nadzieje ze Wy wyspane jestescie bo ja chyab z 8 razy wstawala do Ali bo sie budzila:no:

Snoopciu musisz byc dzielna :happy: Duzo chodz po sali i pamietaj o piciu wody !! Trzymam kciuki zeby szybko poszlo !!

baska201 nie nie zabki nie ida,ostatnie zabki szly jak miala 9 miesiecy i odtej pory zastoj !! a jak zasnie to tak spi do 8 rano ,czasami sie obudzi po 24 na herbatke ale tylko czasami:rofl2: ja sie obawiam ze idzie katarek,ciagle nosek trze i kicha:wściekła/y:

reklama
Do góry