reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam kobietki, wlasnie sie szykujemy do Kosciolka:-) a potem szybki obiadek i wypad do Lublina na zlocik z forum mezusia... normalnie co ja mam z tym chlopem, marudzi przy ubieraniu jak male dziecko, wiecej ciuchow ode mnie ma a nie ma w czym pojsc, gorzej jak baba:-)

reklama
Nicole przespała mi całą noc. Tzn budziła się tylko na papu i jak tylko zjadła i odbiła sobie to zasypiała,nie ruszało ja nawet gdy ją przewijałam. :-p

Ja miałam taką sobie nocke...mały od 3 budził się coi godzine!!!!Ten jełop dziś też zaspał do pracy i jeszcze jak się zertwał i ubierał to się głupio na mnie spojrzał i zapytał czemu go nie obudziłam....a ja tylko się spojrzałam i parsknełam.dureń myśli że będe go budzić i że wszytko oki to niestety ale jest i nie będzie dopóki czub mnie nie przeprosi i nie porozmawia....jak ma takie nerwy to mu worek treningowy kupie albo niech w ściany napier........No a co u was babeczki?????Ciekawe czy snoopy dziś wychodzi???

KASIAF87 ale wy nocne marki jesteście....teraz pewnie ten nocny spacer odsypiasz????

Hej dziewczyny :-) jej jak mi sie wszystko fajnie układa to aż nie wierze :-p
Wczoraj byłam na noc u koleżanki która ma 3 miesięczną córeczkę (śliczna i grzeczniutka normalnie cud miód i malina :D ) Jak się patrzy na takiego szkraba to aż się nie mogę doczekać kiedy będę miała przy sobie swojego :-) i w ogóle przyjaciółka z dzieciństwa z która przez przeprowadzkę kiedyś straciłam kontakt a teraz znowu się z sobą zżyłyśmy no i nasze maluchy pewnie razem do szkoły pójdą bo ten sam rocznik :-)

Do tego właśnie się umówiłam z moim nowym obiektem westchnień :-p idziemy zrywać bez dla mojej mamusi w końcu jutro jej święto ! :-) a ona uwielbia bez :-) i w ogóle cała promienieje !
Myślałam że taka tragedia mnie spotkała a teraz okazuje się że od bardzoooo dawna nie byłam aż tak szczęśliwa i zadowolona z życia :-)

Miłego dnia życzę odezwę się wieczorkiem ! :-)

Oliwciu o 10 rano znowu byłam na spacerku... Niedawno weszłam do domu... Teraz sobie odpoczywam a M. mi obiadek robi... Ja wogóle mam tak że czy położe sie o 21 czy o3 w nocy to i tak lubie pospać do 11... No ale że dzisiaj M. w domu to troszke wcześniej zrobił pobudke...

Niestety nie mam wesołych wieści od Snoopy... Małą naświetlali całą noc i i tak sie nie poprawiło... Snoopy jest załamana bo mają jej małą do inkubatora zabrać...:-( Ale trzymajmy kciuki...

Witajcie! Naprawdę, nie ma sie czego wstydzić, będąc młodą mamą. Ja mam 17 lat i jestem w 25 tygodniu. Już wiemy, że będziemy mieli dziewczynkę :-D
Jak można wstydzić się własnego dziecka? No właśnie. Ja również na początku (a nawet jeszcze teraz) miałam dziwne sytuacje spowodowane reakcjami ludzi. Mieszkam w małym miasteczku i wiecie jak to jest, plotki, to rzecz najważniejsza, zwłaszcza, gdy zna się prawie wszytkich naokoło. Heh, najbardziej mnie bawiły sytuacje, gdy ludzie intensywnie patrzyli i patrzą mi na brzuszek z nadzieją, że zobaczą ogromną perkusję, a tam nie ma prawie nic :laugh2: (jak narazie mam mały brzuch)
Nie ma się co przejmować ludźmi. Razem z tatusiem i całą rodziną czekamy ze zniecierpliwieniem na naszą córeczkę, która tak bardzo codziennie mnie kopie :D
Pozdrawiam wszystkich!

czesc mamusie :) ja urodzilam w tym roku... jako 19 latka ktora na wakacjach dopiero wejdzie w wiek 20 latek :) mam coreczke ktora ma juz niecale 3 miesiace.... chcialabym poznac jakas mame i miec znajoma.... tutaj w anglii by moc z kims od czasu do czasu zamienic pare zdan czy nawet od czasu do czasu sie spotkac.... jednak jak narazie nie mam takiego szczescia...ciazy balam sie bardzo jak i samego porodu...masakryczny bol...ale juz po wszystkim :) jest dobrze i jakos sie poukladalo pozdrawiam

reklama
Snoopy glowa do gory, napewno mala szybko wyzdrowieje.
My chyba wyruszymy na koncert Feel, bo nam sie w domku cos nie chce siedziec

Do góry