reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ponownie ;-)

;-)Fakt, nic o sobie nie napisałam ;)

Mam na imię Justyna,mam jeszcze 20 lat i bardzo chciałabym mieć dzidziolka ;)

Co do fasolki-jak narazie to są tylko moje przeczucia..;-)Dziwnie się czuje od kilku dni więc mam nadzieję, że to jednak TO :)
Będę testować w piątek testem do wczesnego wykrywania. Mam nadzieję, że beda 2 krechy,a w poniedziałek mnie nie nawiedzi @... :happy:

Jak Wam się mecz podobał??

Miłego dnia!

reklama
Hej Mamuśki:-)
Snoopy, super, ze sie odezwalaś, bo ja to sie juz martwiłam... i gratulacje:-):-):-)
A mi w nocy skurczybyki ustały, ale teraz znów w kręgołupie mnie coś łapie:baffled: ciekawe ile razy jeszcze bede miec nadzieje, ze to juz to:-p:-p:-p
u nas ciagle pada i zimno, powiem, ze idealna pogoda na rodzenie... :-D Miłego dnia zycze!

witam wszystkie panie!
Snoopy tylko gratulowac,dobrze ze wszystko jest ok! masz sliczną dzidzie:):-)
a reszta pań co robi?? jeszcze śpi?? ja się właśnie obudzilam bo śnily mi się przygotowania do wesela i wydarlam się na księdza bo mnie wkór****:_) nawet w śnie jetem pyskata:);-)

Ja wczoraj chyba wyczerpałam swoje możliwości snu...spałam prawie cały dzień...A dzisiaj 7.20 a ja już gotowa...ehhh...:confused:

To moze dobry znak jak Ci się śniło,ze na księdza się wydarlaś?:)

Mi się wczoraj śniły 2 krechy i mój z dzidziusiem na rękach... :)

Dzień dobry :-)

Snoopy - no nareszcie się pokazałaś :-) ale rozumiem :-p gratuluje orgazmów ja już zapomniałam co to :-p !

Oliwka - no to gratuluje udanych chrzcin :-)

A ja idę się ogarnąć bo K ma przyjechać :-p :-)

Hej:-)

Snoopy no nareszcie dalas jakis znak ze zyjesz;-)

Madzia a czemu do szpitala idziesz?? co sie stalo?? przepraszam, jesli juz o tym pisalas..

U nas dzis pogoda do dupy.. pada, jest brzydko i ponuro:-(

To znowu ja .... Ala sobie drzemie ;-) byla przedtem moja siostra i mi powiedziala ze Łucja idzie do szpitala bo ma dziure w oku,ale narazie czekaja bo jakis sprzet sie popsul a czas jest najwazniejszy :wściekła/y::-(
Wogole to zycie jest niesprawiedliwe ........ :-(

Ja dopiero teraz zobaczylam ze minelo juz 500 dni od Naszego slubu :happy2:

Madzia wlasnie dlaczego ?

Basia nie tylko u was pogoda jest taka :baffled: a jak tam Lenka ? dalej robi poranne pobudki ? :-)

femme fatal hihi bedziesz miala przynajmniej towarzystwo :-) :-)

Violcia90 tak podobno jest :) W każdym razie lepiej spać, niż mieć jakieś gorsze dolegliwości ;)

A ile już nosisz dzidzie?

reklama
Witam was wszystkie w ten pochmurny poranek!

Pogoda jest beznadziejna. Rano po 7 padał deszcz. Teraz niby troszkę wyszło słoneczko ale nadal wieje wiaterek i chyba jest zimno.. A ja dzisiaj na 17:45 wizyta u ginka i mam nadzieję że mi USG wkońcu zrobi.. I tak się zastanawiam czy mój G. ze mną pojedzie czy będę musiała jechać sama.. Bo powiedział że nie wie czy się z pracy wyrobi wrócić.

Co do Madzi to wiem że ona narzekała na ból w prawym boku (i podejrzewała nerki). Ja miałam to samo i też byłam w szpitalu. Ale napewno wyleczą jej to i będzie wszystko OK.

Snoopy cieszę się żę wszystko się układa i gratuluję pierwszych szaleństw;-) Oby tak dalej.

miskahxc mojaj mama go lubi, tylko że on ma jej dość bo ona ciągle gada i wogóle przed 22 już każe nam wyłączać telewizor, gasić światło i iść spać..

Do góry