Serduszko89
stycznióweczka 2008:)
witajcie:-)czy moge sie przylaczyc??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
POZDRAWIAM
ojcem dziecka jest facet z ktoreym bylam kiedys 3lata po nim mialam nastepnego ktorego kocham no i tak sie stalo ze tamtem pierwszy zaczol znowu sie odzywac i tak to sie ciagnelo ciagnelo az zostawilam Krisa i wrocilam do tamtego (mimo tego ze odeszlam z powodu opsesji zazdrosci z jego strony no i kilka siniakow sie zdazylo tez) po dwoch tygodniach odeszlam i powiedzialam o nieeee nigdy wiecej nie chce go widziec wtedy zrozumialam ze z Krisem mialam wszystko milosc spokoj opieke wszystko czego zapragnelam (docenia sie to czesto po stracie) jednak stalo sie tak ze Kris wybaczyl i wrocil (ma 28lat powiedzial ze biarac tak mloda kobiete wiedzial ze moge zbladzic) i wszystko bylo fajnie czulam sie spelniona az po dwoch miesiacach dowiedzialam sie ze to drugi miesiac ciazy i wtedy szok wiedzialam odrazu ze to tamtego dziecko opowiedzialam wszystko Krisowi ale on bez chwili namyslu zapytal czy kocham go odpowiedzialam ze taaaaaaak powiedzial ze uzna dziecko na dodatego wszyscy mysla ze to jego tylko moi rodzice znaja prawde!!! wiecie jak sie czuje ?? jak ostatnia szlora ktorej facet daje wszystko a ona niszczy mu zycie strasznie to przezywa i widze to chociaz o tym nie mowi tylko to nie daje mi spokoju !!!!jest niby wszystko dobrze ale dlaczego zle sie z tym czuje ??chcialabym mu wszystko wynagrodzic bo naprawde nie zasluzyl na to co dostal.wiem ze to dziwna historia ale prosze nie pomyslcie o mnie zle.... jestem z Krisem i buduje wszystko od nowa!!
Dopiero po 4h się przebudziłam na siusiu
ale narazie ich mało
Wzięłam ciepły prysznic i troszkę przeszło... . Czop wypada już z krwią... . To ja idę sobie jakiś filmik z mężem zobaczyć i zobaczymy czy się uspokoi, czy mała zrobi prezent tatusiowi