reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MISKA MOJE GORĄCE GRATULECJE!!!!!!!!!!och jak fajnie że już masz malutką ze sobą!!!!!!!a tak to KOSZMARNICA coś się nie odzywa .....może ją też złapało????????

reklama
GRATULACJE DLA MISKI !!! :-)

A to np jak się karmi piersią nie zaraża jakoś cyca ?:-p można mieć w ogóle grzybice cycka ? :| :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miska moje gratulacje:-):-)

Oliwka a Koszmarek chyba na zakupach sie buja:-) Pisala mi kolo 12 zeby dac jej zanc jak Miska urodzi bo jej do popoludnia nie bedzie na BB:tak:

mISKA GRATULACJE...
Z ta plesniawka to rozna szkoła. Mi lekarz powiedział że trzeba przed kazdym karmieniem myc piersi woda z mydlem jak sie tego nie robi to pojawiają się plesniawki, to moze być tez od smoka, albo gdy matka miała infekcję w rakcie porodu tak ze różnie mówią.
Wlasnie sie dowiedziałam ze najlepszym na to sposobem jest mocz..:szok::-)

femme Na cyca taż to przechodzi, od tego jest właśnie bolesność, ale tak to nie widać zmian w wyglądzie. Dlatego u niektórych dzieci sa nawroty s, tak wiec trza leczyc i siebie.:sorry2:

femme fatal zaleca sie gdy dziecko ma plesniawke zeby tez brodawki myc tymi kroplami przed karmieniem i po kazdym karmieniu powinno sie cycuszki umyc !
Ja mylam i h.... bylo z tego bo i tak Ala miala plesniawke i na pare dni Jej znikala a potem znowu sie pojawiala :eek:

Ala wlasnie buszuje w nowym namiocie i testuje zabawki :-)

Mika Dziewczyno!! Ile ja przez tego lakarza i pielegniarki z naszej przychodni sie popłakałam to głowa mała. Oni nie potrafia zrozumioeć co czuje matka jak dziecko choruje. Jak poszłam z Mała na kontrolę, jak miała roczek to pielegniarka wypominała mi że jestem złą matką, bo zrezygnowałam z rechabilitacji Małej, a zrobiłam to żeby zachować kolejną ciążę bo miałam cały czas zagrożoną. Zeby na 15 minut rechabiluitacji dojechać musiałam godzine spędzić w samochodzie.

łooo jakie wieści :)
MIŚKA OGROMNE BUZIALE !!!

A ja dzisiaj miałam pierwszy dzień praktyk i padam na twarz, łeb mnie tak boli że jak sie ruszam to mam wrażenie że obija się jak piłeczka w czaszce :-( Ogólnie to było ciekawie ale bycie na miejscu o 7.45 to sadyzm :wściekła/y: i przez 6 tygodni tak :wściekła/y: Po tym co widziałam w Domu Pomosy Społecznej bo tak sie to nazywa to oznajmiłam Sz. wszem i wobec, że jeśli na starość będę niedomagała, nie potrafiła zająć się sobą i zrobić podstawowych rzeczy wokół siebie to ma mi palnąć kulką w łeb bo uzależnienie od kogoś jest straszne :/

reklama
Do góry