reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

NO niezle Koszmarku 5 cm:szok: to pewnie te wczorajsze skurcze.. cos czuje, ze bedziesz miala pdobny porod do Asiowej:-) ja do szpitala jak przyszlam to mialam 3 cm:tak: a tylko brzuchol mi sie napinal caly czas i bolalo jak na @:tak:

reklama
Jojojojoj :-p ja nawet nie wiedziałam że z takim rozwarciem można sobie jeszcze śmigać normalnie :-p kurde ja też już chce :-p ta ... teraz nie chce wypluć za mały ten mój bąbel jeszcze :-p

Oliwka no właśnie nic nie broiliśmy bo mi się nie chciało wczoraj więc nie wiem co z tą kołdrą się stało :-p chyba że o czymś nie wiem :-p:-) ale raczej nie bo ja mam słaby sen :-p

Mika co do czopu to to jest taka galareta. moze byc bezbawna a moze byc podbarwiona krwia.. ja mialam wlasnie taki podbarwiony.. a czop odszedl mi po badaniu lekarza( to bylo straszne;-):szok:) a wypada Ci czop?

Alex - pomyślcie z chłopakiem najpierw co chcecie zrobić (tj wiem że urodzić, ale przemyślcie jak widzicie opiekę nad dzieckiem, jakiej pomocy oczekujecie od rodziców (w opiece, finansowej), czy myślicie o opiekunce/żłobku). Pomyślcie czy planujecie ślub, kiedy? Czy chcecie kontynuować naukę jak najszybciej, czy pracować żeby utrzymać dziecko, a w nauce przejść na zaoczne?
I wtedy powiedzcie rodzicom. Bo będziecie mieli plan - wam będzie łatwiej rozmawiać o tym, a rodzice zobaczą że jesteście odpowiedzialne dzieciaki i że ciąża nie jest taka straszna. No i jak to przemyślicie i zaplanujecie, to dziecko absolutnie nie przekreśli wam planów na przyszłość :tak:

Czop to taka różowo-biała galaretka. Mi odszedł dopiero w dniu porodu,ale gin mi mówił,że może nawet odejść 2 tygodnie przed porodem.

Czesc dziewczyny , nie mam zadnych wiesci od Miski :blink: ale mam nadzieje ze juz Po i spi sobie z cora :happy2:

a Ja przezylam koszmar :no: bylysmy na zakupach z Ala,wrocilismy kolo 11,dalam Jej obiadku i powolutku szykowalysmy sie spac !! o13 juz zasypiala a tu nagle zaczela wymiotowac :szok: ehhh normalnie nie moglam juz patrzec jak Ala sie meczy :-( cale lozeczko do mycie,dywan .... naszczescie teraz spi wiec zregeneruje sily -oby tylko to nie bylo zatrucie :no:

reklama
aaaa takie buty :-p
wstawię wam zaraz zdjęcia z mojego mieszkanka trochę posprzątałam i stwierdziłam że się pochwalę :-p

Polna jakieś ble papu dostała i tyle myślę że to takie jedno razowe :-) ... oby mam taką nadzieje :-)

a tu pokarzę szalone buciki dla mojego bąbla :-) po prostu wymiatają :-p
2vbkfgp.jpg

Do góry