reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Napisalam smska do Miski ale pewnie odposze jak bedzie miala chwilke spokoju!!
Potem to bedzie pisala na forum ze Ja nekalam smsami :-)

ja chodzilam w takich majtasach ,qzwa siedziec w nich nie mozna bylo dluzej niz 5 minut bo potem to brzuch strasznie bolal ale po jakims tygodniu,moze dwoch skora sie wchlonela :cool2:

ja uciekam !! Dobranoc .... :happy2:

Prosze Was , Trzymajcie Jutro za Moja Lusie kciuki :zawstydzona/y:

reklama
basiu dziekuje za mile slowa :tak: powiedzialam tylko prawde te dzieci naprawde sa szczegolne :-) warte poswiecenia wiekszej uwagi :tak:
kasiaF no to moze kupie ten gorsecik albo same majty to drogie nie jest 30zl ;-) a noz cos pomoze hehe :-p

ciekawe co u Miski troszke sie martwie ze sie nie odzywa :confused: mam nadzieje ze poprostu jest zmeczona i zajeta mala a nie nami :-p
polna dobranoc Kocie a kciuki bedziemy trzymac napewnooo :tak: mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo po co maluszek ma sie meczyc :no: a co do majtasow to je wezme hihi

Ostatnia edycja:
Laseczki ja uciekam jakoś brzuszek mnie ciągle boli chyba jednak wcześniej do tego lekarza pójdę lepiej nie ryzykować a wcale mi się to wszystko jakoś nie podoba ... buziaki :-)

femme spij dobzie :tak: i jesli jest potrzeba to pewnie ze idz wczesniej do lekarza :tak: ja jeszcze chwile posiedze bo ten pokoj koncza robic :-p

chyba wszystkie spicie hehe wiec poogladam filmy bo u mnie jeszcze robota puptki

Ostatnia edycja:
Miska bigasnie bratulacje ze masz malenstw juz przy sobie!!!!bzuiak od ciotki z BB.'

Heh dziewczeta probuje was tu podczytywac ale kurde tyle zajec i spraw do zalatwiania ze szok... no i jeszcze mam takie upaly na dworku ze nie da sie wytrzymac jutro ma byc az 35st.C w cieniu nie wiem jak to przezyje...
A ja bylam w poniedzialek u lekarza pierwszego kontaktu bo mojej gin nie zastalam a tak strasznie zle sie czulam ale juz wszystko dobrze a teraz ide jutro do gin.. no i podgladnelam mojego maluszka heh juz duza/y jest ma cale 12cm w 17 tyg. :):) no i brzuchol strasznie sie powiekszyl... teraz jak bym balonik polknela no i swiedzi:( ale smaruje go co chwile oliwka.

ogolnie u mnei jakos sobie radze nei jestem jednak z moim partnerem ale teraz czuje sie o wiele lepiej bez niego niz z nim bym miala sie co chwile stresowac.w sumei rozmawiamy z soba i zabiera mnie za zakupy i wogole dba o mnei jak cos mi potrzeba a nawet zaprosil mnei na weekend heh;-) nie wiem czy sie zgodzic w sumie nei chcialabym aby wziol to za akt pogodzenia.:-)Jakos chyba przezyje ale zreszta zobaczymy jak to bedzie:) :-)teraz zyje tylko moja mala kruszynka by sobie spokojnie rosla.. wogole juz mam manie kupowania ciuszkow dla maluszka ale jak narazie kupuje nautralne ciuszki dla chlopca badz dziewczynki... hehe a teraz bede musiala sie zastanowic nad nowa sypialnia bo sie nei pomieszcze w tej szafie zmaluszkiem.:p:-D

pozdrawiam i zycze wszytskim pogodnej nocy

Wiecie kazdy rodzic jest inny i reaguje w iny sposob ja gdy zaszlam w ciaze mialam 25lat oczywiscie nie mielismy slubu.Moja mama przyjela to wmiare spokojnie chociaz moglo byc lepiej,a tata myslalam ze dostanie zawalu,i tez sie nie interesowal jak dziecko sie rozwija itd.Ale za to jak Karol sie urodzil to zwariowali na jego punkcie i teraz jest wszystko super.

Hej !!
Ja zaszlam w ciaze jak mialam juz ukonczone 17lat ale stalo sie to 7 dni po urodzinach moich.Obecnie jestem w 17 tygodniu ciazy i teraz dopiero zaczynam sie cieszyc z mojego malenstwa. Mojego partnera z ktorym obecnie nie jestem znam 8 miesiecy.Rodzica powiedzialam w 8 tygodniu ciazy takze sie balam ich reakcji a szczegolnie mamy bo taty to nei bo wiedzialam ze nic mi ne powie mama za to byla na mnei obrazona ale nie dziwie sie jej w koncu tyle problemow zawsze jej dawalam a teraz jeszcze dziecko ale teraz po uplywie 2 miesiecy moi rodzice ciesa sie ze bedzie malszek w naszej rodzinie no i sa ze mna i potrzymuja mnei bym tylko sobei dala rade . a szkole bardzo latwo zdac w sumie tylko trzeba chciec bo mozna ics uczyc sie zaocznie badz wieczorowo.Mysle ze twoi rodzice takze sie pogodza ze zostana dziadkami bo to nie taki diabel strasny tylko musisz im dac czas i sama wyczuc w jakim momencie mzona im o tym powiedziec lecz nie zwlekaj z tym dlugo bo bede zli za to ze im wczesniej nei powiedzialas i ze nei amsz do nich zaufania. powodzenia tobie zycze. pozdrawioam

Ja wpadlam w wieku 19 lat, myslalam ze rodzice mi glowe urwa.... nie powiedzialam mama sama sie domyslila... w polowie ciazy ich stosunek sie zmienial a teraz patrza tylko kiedy mi Ale zabrac:-D dziadek juz tak wnuczke rozpiescil ze musze ja na rekach nosic bo inaczej jej nie odpowiada:-) zolza mala:sorry2: zobaczysz bedzie dobrze:sorry:

netgirl jutro ci pokaze jak to jest z ta krwia i jak mozna spodzewac sie u dziecka to nie jest trudn wystarczy zajrzec do ksiazki z biologi z klasy 1 liceum:D

reklama
Witajcie! Pewnie jeszcze lulucie :p
Ja ostatnio budzę się razem z moim R. o 4:00, jak ma do pracy wychodzić. Dzisiaj ma być upał... a ja z mamą wybieramy się na poziomki i pierogi będą :)
No, ale wcześniej na wyniki muszę skoczyć, także z tego względu muszę być na czczo, a tak mi się już chce jeść, że Wam mówię, nie wiem jak wytrzymam do 9:00 :confused:
Dobra, może pójdę się jeszcze położyć i oszukam głód i Małą :happy2:
Buziaki i miłego dnia!

Do góry