reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

olenka, koszmarek już wklejone:)

Koszmarek nio dokladnie zjebana jak nic:/ Wlasnie musze sie jej zapytac co jej to dalo ze takich glupot ludziom naopowiadała:/ Co za młot!:/ Moze sie jej przysniło albo cos:/ Kurde to wyczekiwanie jest okropne:/ Jeszcze jak na suwaczek patrze jak te dni leca to mam dosc... hehe:):) A nic sie nie dzieje jak w wc jestem to non stop patrze czy ten czop czasem nie wypadł albo cos a tu nic pustki:/ Oj wydaje mi sie ze Cie zostawia w szpitalu dzis:) Oby sie jakas akcja rozwineła u Ciebie:) A ja wczoraj skakałam na tej piłce, i kreciłam biodrami i zapałki z ziemi zbierałam na prostrych nogach (czytałam na necie ze ktorejs pomoglo) I gowno mi to dalo, no jedynie to z4e sie zwlec z lozka dzis nie mogłam tak mnie rkocze bolało.... Eh dzie te objawy:/??!! Szok:/ Ja niby umiem te fotki wklejac ale kutwa jak mam komus cos wytluymaczyc to nie za bardzo:/ Namieszałabym Ci tylko:/ Ale c hwilami Ci to napewno zrobi jak zdarzy przed Twym pojsciem do lekarza wejsc na watek:)

reklama
madzia no to super ze tak sie dogadujecie hihi :tak: tylko pozazdroscic :tak: no a co do malej to widzisz maly lobuz nikogo nie slucha ale mi sie wydaje ze tu cos nie tak z tym porodem bedzie dlatego ona wyjsc nie moze nie wiem czemu ale przeczuwam ze wywolanie bedzie :confused:a tak chcialam zeby wszystko samo przyszlo zobaczymy po dzisiejszym lekarzu
angel nie denerwuj sie czasem czop odchodzi dopiero przy porodzie zobaczysz jak z nienacka Cie wszystko trzasnie :tak: nie doszukuj sie objawow ja robie to samo i dupa ze mam objawy jak i tak nie rodze hehe na jedno wychodzi :sorry2: tyle ze u mnie przez takie objawy moze byc wywolanie porodu :sorry: a wolalabym zeby poszlo samo bo skurcze po oksytocynie co megaaa polace podobno

Ostatnia edycja:
hej:-)
a u mnie z Paulinką raj jak narazie, ale dalej nie zapeszam:-p wczoraj cały dzien nam przespała ładnie, noc takze...:-) zasneła o 21, obudziła sie dopiero o 2:30 (nowy rekord):-) 5 minut cyc i pobudka o 5:tak: pozniej 10 minut cyc i spała do 8:-) o 10 zasneła na 1,5 h... i przed chwila znów zasneła:-p
Bałam sie strasznie, bo dzis mąż wrócił do pracy... ale mała jest cudowna jak narazie:-p nawet wszytko w domku zrobiłam:-) jezcze tylko pranie od małej wrzuce i moze nawet obiad dam rade zrobic:-)

martwi mnie, ze małej jeszcze kikut nie odpadł:zawstydzona/y: trzyma się od tygodnia na ostatniej nitce, ale ciagle jest:-( a podobno max 3 tyg... a mała wczoraj skonczyła 3 tyg... zaczynam sie martwic... zeby jakaś infekcja nie wystapila albo cos:zawstydzona/y:ehhh

Asiowo a polozna byla u Ciebie tylko raz?? Bo do mnie przyszla 3 razy.. Lenie kikutek odpald w 9 dobie zycia.. a mocno Go przemywasz tym spirytusem.. bo ja robilam to za lekko i nie chcial odpasc a przyszla polozna jak wlozyla tam patyczek to sie okazalo ze kikuetk trzymal sie juz na wlosku:-) a jesli Cie to martwi to przejdz sie do pediatry, ona powinna cos zaradzic:tak:

Witajcie!! Jak wczoraj prawie nikogo nie było, tak dzisiaj proszę bardzo :)
Mnie znowu czeka samotny dzień aż do 23:00, ale na szczęście jutro mój R. ma wolne i wybierzemy się gdzieś na wycieczkę.
Firanko ja się dobrze czuję, Mała kopie, że ąż miło :-D
Już bym chciała być po porodzie, teraz najgorsze wyczekiwanie się zaczęło.
No a jak tam u Was? Koszmarek na badaniach? Miejmy nadzieję, że wszystko w porządku i, że jak najszybciej urodzi.

Asiowo a polozna byla u Ciebie tylko raz?? Bo do mnie przyszla 3 razy.. Lenie kikutek odpald w 9 dobie zycia.. a mocno Go przemywasz tym spirytusem.. bo ja robilam to za lekko i nie chcial odpasc a przyszla polozna jak wlozyla tam patyczek to sie okazalo ze kikuetk trzymal sie juz na wlosku:-) a jesli Cie to martwi to przejdz sie do pediatry, ona powinna cos zaradzic:tak:

Kikut mąż przemywa... choc dzis ja jestem do tego zmuszona:-p czyscimy go porzadnie, lekarka (wredna jakaś) widziała to tydzien temu i stwierdzila, ze on brudny jest (hehe) a chwile wczesniej pielegniarka tez go przemyła spirytusem... Połozna była tylko 1, i pielegniarka srodowiskowa 2 razy... Jak nie odpadnie do srody to zadzwonie najpierw do połoznej... :tak: mam nadzieje, ze dzis lub jutro go pozegnamy... narazie nic niepokojącego sie tam nie dzieje, mam nadzieje, ze tak zostanie:-p Mała znów zasneła z kupą w galotach:-p i az zal mi ja budzic... myslalam, ze sama sie obudzi (jak ma mokro to zawsze sie budzi), a tu prosze...:-p nie bede jej budzic... :-)

uazaj zeby pupki nie odparzyla szczerze to ja bym na kupie spac nie chciala hehe i na Twoim miejscu bym ja obudzila bo zarazki z kupki wchodza w ta mala cipunie i moga byc pozniej problemu dlatego tak wazne jest czeste przebieranie niemowlat..ale to tylko moje zdanie ;-) mowie co wiem heh sama jeszcze nie praktykuje :happy2:

uazaj zeby pupki nie odparzyla szczerze to ja bym na kupie spac nie chciala hehe i na Twoim miejscu bym ja obudzila bo zarazki z kupki wchodza w ta mala cipunie i moga byc pozniej problemu dlatego tak wazne jest czeste przebieranie niemowlat..ale to tylko moje zdanie ;-) mowie co wiem heh sama jeszcze nie praktykuje :happy2:

spoko:-) daje jej jeszcze pół godziny i sama sie obudzi:-p a ile razy nie wiem, że ma kupkę...:-p teraz wiem, bo akurat byłam przy łozeczku jak zrobiła...:tak: ale te kupki nie są za duże narazie... i nie sięgają jeszcze cipuni:-D z reszta jak sie obudzi to pieknie tyłeczek i cipunie wymyjemy i wysmarujemy:-)

reklama
Do góry