reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula nie zrpumialam o co Ci chodzilo z tym zdnaiem "a nie będziesz w tym przedszkolu, prawda? " chyba zjadlas jakis wyraz:tak:

Polna mialam napisac wczesniej przekichane z tym serduszkiem Twoim naprawde.. trzymam kciuki za dobre wiadomosci..

Femme mi tez czesto Lenka sie snila i sobie ja wysnilam:) byla idealna jak wyjeli mi ja z brzuszka:-)to sie zakochalam - byla sliczna (zreszta nadal jest) wiec Twoja Ninka bedzie tez przesliczna dziewczynka:) zreszta dla matki jej dziecko jest zawsze najpiekniejsze:tak::-)

Madzia z tym ugryzienie to tez lekka przesada.. ta opieka w polskich szpitala.. tym bardziej sie dziwie kobieta w ciayz uczuclo9na na osy a oni maja to w dupie:angry:

reklama
MADZIA - bo w tym roku ogólnie pełno tego świństwa lata :/ strach wyjść a jak ktoś ma uczulenie to już w ogóle masakra ... :/ idź lepiej sprawdź bo jak puchnie to nie dobrze :/

BASKA - no no :-) już taka ciekawa jestem :-) aż normalnie nie boję się bólu związanego z porodem marze już o tej chwili kiedy położą mi ją na brzuszku :-) i chyba ich pogryze jak mi będą ją chcieli za szybko zabrać :-p :-)

Dobra już wiem wszystko.I nawet działa.Hieeheheh jaka zdolna jestem.Dziś kupiłam mojej małej naklejki na ścianę do pokoju.Nawet tak trochę artystycznie.Cieszę się ze to forum jest aktywne.Miło mi się z wami spędza czas.Kurde ta moja maruda nie chce za czorta spać idą jej zęby i nic jej nie pomaga.

Baska no jakiś staż tam miałaś mieć, prawda? dobrze doczytałam czy coś pokręciłam? :D

Ona_mika haha, spoko, dopiero co urodziłaś więc nie wymagaj cudów co do wagi :D

femme ano wcale się nie dziwię, że zrobiłaś się na głodomorka, masz prawo w końcu,
a jak się ogólnie czujesz? wszystko w porządku? :)

netgirl a Ty Kochana gdzie się podziewszz? jak malutka? nie mogę się napatrzeć na zdjęcie
tych cudnych stópek w podpisie - rozbraja ! :D

Ja zaraz sie ubieram i jade do Rzeszowa !! az sie boje tego co lekarz mi powie,chodziaz pewnie przepisze mi tabletki a echo przelykowe i tak mi zleci zrobic :sorry2: a nie wiem moze ktoras czy to robia na zywca czy moze usypiaja ?:rofl2:
bo gdzies czytalam w necie ze podczas tego badania jezdza z ta rurka w gore i w dol :baffled: a boje sie zeby tak nie zaczela wymiotowac :-D:laugh2::-D:laugh2:

Madzia oj wspolczuje z tymi osami :no: wczoraj mi jedna uzadlila ALuske w ramie-myslalam ze jest uczulona bo strasznie Jej spuchlo ale mama poleciala do sasiadki po serwatke ,zrobilysmy oklad i po 10 minutach opuchlizna znikla !!
zreszta u drugiej sasiadki pod dachem jest ten balon zrobiony przez osy i co jakis czas wlatuja co domu wiec chyba sie zadzwoni po straz zeby je usuneli bo chyba Oni maja obowiazek ?

EDIT : musialam ALutke pozlocy spac

Basia ale przynajmniej kolejny widok igly nie tak predko :rofl2: chyba ze Nam sie cory rozchoruja i beda dostawaly zastrzyki :laugh2:

Ostatnia edycja:
Tak o szpitalach, to znajoma opowiadała mi jak córkeczka jej brata urodziła się z zespołęm downa, ślepotą, wadą serca i innymi wadami, a lekarze nic nie wykryli przed porodem. Już nie pamiętam ile miała ta dziewczynka jak zmarła, ale poniżej roku. Wzięli ją na zbadanie przyczyny śmierci( już zapomniałam jak to się nazywa), a oddali ją pozszywaną na okrętkę, a na dodatek za wydanie ciała chcieli flaszkę.
Madzia w moim szpitalu też trzymają tak długo, aż babka sama urodzi, a o opiece nad noworodkami to wspominać nie chcę. Na dziecięcym np. jęśli dziecku spadnie smok na podłogę, to pielęgniarki podnoszą go inie myjąć wpychają dziecku do buzi, tak samo jest z zastrzykami, jak strzykawka spadnie to jej nioe wymieniają, tylko robią tą samą co spadła.

Polna Myślę, że skoro odcinek od przełyku do żołądka badają bez znieczulenia, to pewnie i ty te swoje badanie będziesz tak miała, no ale nie jestem pewna.

Baśka Też się dzisiaj przekonałam co to jest płacz większego dziecka przy szczepionce. Ja też dzisiaj byłam na szczepionce z Justynką, miała byc ostatnia, ale za 6 tyg. znów na hippa.Dzisiaj były tylko 2, a nie 3. Naszczęście mąż był z nami to /justynka jakoś mniej płakała, ale nawet na wagę nie chciała usiąść bo bała się żę sobie pójdzie.

Ostatnia edycja:
ANIULA - a u mnie wszystko ok :-) uspokoiłam się z tymi cycami a tak prócz tego to nie mam jakiś problemów :-) mój w pracy więc zamulam przy komputerze pół dnia :-p

POLNA - to 3mam kciuki żeby wszystko ok było :-)

EWI - o szok... sanepid tam nasłać ... w życiu bym tam nie poszła rodzić ... przeginka ... a z tą dziewczynką co zmarła to ooo ... wszystko bym zrobiła żeby ukarać tych drani ...

Witam laski, kurcze to tylko u mnie w przychodni i szpitalu jakos normalnie jest??? mnie jak uzadlila osa, a tez mam uczulenie to od razu bez kolejki mnie przyjeli, badal mnie lekarz rodzinny i moj gin, i jeszcze dzwonili do innych lekarzy po konsultacje, a jak sie zbliza termin to moj gin od razu wysyla do szpitala i tam nie czekaja z niczym
polna_N trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, musi byc dobrze
Ona mika a ile przytylas w ciazy???
ja juz posprzatalam, zmienilam firanke w sypialni, jeszce tylko musze lambrekin uszyc, kurzce z tymi moimi kociakami to mam teraz 2x wiecej roboty, ale slodkie sa, wkleje Wam fotki
Madzia a nie dali Ci zadnych lekow?? mi oprocz zastrzyku dali leki Zyrtec i Fenistil, Zyrtec jest chyba na recepte, ale Fenistil chyba da sie kupic bez

zarzadzam zalozenie nowego watku lub kopiowania i doklejania swoich numerow gg wraz z nikami co wy na to kazda napisze swoj numer i bedzie ok bedzie wiadomo co i jak i bedzie jakis kontakt

reklama
Ewi hmmm ale na uspokojenie chyba cos mi dacze bo strasznie ze mnie nerwus:-D

mikusa a nie szkoda Wam pieniedzy ? :sorry2: wiem dobro dziecka najwazniejsze ale za te pieniadze wolalabym cos kupic Ali !!

DZIEKUJE ZA WSPARCIE :tak: i tak jak pisalyscie ...

TRZYMAJCIE KCIUKI;-)

Do góry