reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka aleeee sen mialas :szok:

Femme nom charakterek to Ona ma pomnie i tatusiu :-) taka mieszanka wybuchowa :-D jak sie obraza na mnie ze czegos Jej nie dam to kuca,podnosi dupe do gory a glowa dotyka podlogi :sorry2::laugh2::laugh2::laugh2:
a K to chyba romantyk ?

Galareciu ja mam znajoma ktora 2lata temu tez brala slub a byla w ciazy(blizniaki:szok: chlopczyk i dziewczynka) i poprosila o ubranka albo zabawki !! bo wiadomo ze przy dwojce dzieci koszty sa ogromne !! i takim sposobem zabrali dwa worki ubranek i worek zabawek !! fajnie wygladalo jak takie malzenstwo przytargalo pod kosciol lozeczko z posciela obwiazane duza kokarda a tam dwa misie :-) ponoc drugie lozeczko bylo jeszcze w domu nie skrecone :rofl2:

reklama
femme ten problem ze nie mam takiego soku, jak moja babcia zyla to zawsze byl bo go robilam a teraz....:-( a co do sniadanka to fajniusio masz....choc jakis facet, jest ok :-) tez bym tak chciala:-)

kerry ja to nawet nie pamietam zeby ktos o takim niku sie u nas udzielal:tak:

oliwka co ty masz za sny...:szok: niby na sny sie patrzy odwrotnie. wiec sie nie przejmuj :-D

oliwka_11 nio niezly sen, oby nie byl proroczy:-)
femme fatal nie ma co, widac ze sie chlopak stara, takiego to tylko pochwalic, mojemu tez sie zdarza ze mi sniadanie do lozka przyniesie
oleńka19 zapraszam do mnie na rosolek:-) moze Ci pomoze
Widze ze temat kreci sie wokol pampersow, tak wczoraj przegladalam te polki z pampersami w sklepie, i najmniejsze jakie znalazlam to byly 3-6kg, ale te to chyba dla noworodka za duze nie???

Angelika Femme ma 100% racje , olej go !!
a mam pytanie czy wogole byl kiedykolwiek z Toba przy usg ?
bo jak nie to moze warto mu pokazac ,moze cos podziala gdy zobaczy Wasze dziecko !! a jak nie to pogroz mu ze wychowywac dziecko bedziesz sama ale alimenty i tak bedzie placil czy tego chce czy nie !!

1angelika teraz to ciesz sie tym ze nosisz w sobie malenstwo, i ze masz wokol siebie ludzi na ktorych mozesz liczyc, tzn. Twoich rodzicow, jezeli masz od nich wsparcie to napewno sobie poradzisz, lepiej byc samotna matka niz spieprzyc sobie cale zycie wizazc sie z facetem ktory nie dorosl do roli ojca i meza

Madzik a u mnie dzis parzybroda :-)
a co do pampersow to takie jak najbardziej dla noworodka sa :tak:
chyba MINI jak dobrze pamietam !! wiem ze sa jeszcze mniejsze ale to dla wczesniekow sa i trudno je spotkac w supermarketach i sklepach !!

Kerry nick pamietam ale rzadko sie udzielala u Nas i to tylko przez jakis czas !!

madzik1388 tak jak oliwka napisała są 2-5kg ale one pratycznie nie różnią się wielkością od 3-6kg. Tylko te 'mniejsze' (2-5kg) to mają siateczkę która w pierwszych dniach/tygodniach życia bardziej wchłania kupki (a szczególnie początkową smółkę). Ja osobiście polecam na początek jednak 2-5kg. Mi bardziej odpowiadały. Wybór już należy do Ciebie.

polna_N no rzeczywiście fajnie to musiało wyglądać. Ale pomysł też dobry. Bo rzeczywiście koszta przy dwójce maluchów są przeogromne.

oliwka_11 rodzinka jeszcze w komplecie:-p A tak na poważnie to tak sobie. Kłutnie z byle powodu.. Ale tak to jest jak się mieszka z rodzicami..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry