reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ECH znowu POLNA mnie wyprzedziła!!!
A ja wczoraj sobie pojechałam do mamy z dzieciakami ,bo Daniel zalewał garaż i nie chciało mi się siedzieć w domu!!! i w sobote jedziemy do mojego brata,który od tygodnia jest w wojsku!!!Dobrze że poszedł bo przez kolesi to się zrobił cymbał i dureń totalny ,nawet ojciec nerw do niego nie miał ! a ostatnio napisał sms do tatu że tęskni bardzo i że nas kocha ..jak to przeczytałam to mnie zmurowało!!!!

BASIA ty to masz fajoska że twoja Lenka tak wcześnie chodzi spać ,moje dzieciaki się przestawiły i chodzą tak 21-22!!! a dajesz mleko małej???Ja teraz zmieniłam mleko na babkiko bananowe no nestle junior waniliowe już się jej przejadło!!!

POLNA ja też daleko mieszkam...trzeba się chyba przeprowadzić???

reklama
Witam z rana:-)

Oliwka tak daje mleko Lenie:-) pije 220 ml Bebiko R:tak:musi miec zageszczone bo potem w brzuchu jej burczy:-D chce jej dawac az do 3 r.ż. jak to jest zalecane a ze pije tylko raz dziennie to nie zbankrutuje:-D:-)chcialabym jej to wieczorne mleko jakos przestawic ale narazie cwaniara nie da sobie..
a co do spania to lena nie ma wyboru.. wstaje przed 6 gora o 6.30 po 10 idzie na drzemke, kotra trwa najdluzej do 12.. wiec potem o 19 jest zmeczone i idzie spac:-Dwszystko to tylko taktyka:-p:-)a jak nie chce sie polozyc spac na drzemke o 10 to wq ogole jej nie klade.. raz na 2 tyg ma takie widzi misie..

Polna nie martw sie ja na innym forum to tez mam do wszyskich daleko:-)tu jest wyjatek:-p

Mikusa no normlniae takie zbieg okolicznosci.. festt.. pewnie jakbym Cie tam zobaczyla to bym nie wiedziala skad Cie znam:-D:-D no ale trudno.. mam nadzieje, ze nastepnym razem uda nma sie spotkac w sympatyczniejszych okolicznosciach.. ale normlanie nie przezyje tego.. jeszcze tamtedy o godzinie dokladnie 13.45 przevchodzilismy, bo szlismy do biedronki:-p

Kurcze a ja dzis znowu cala polamana wstalam - normlanie.. musze isc chyba do lekarza, bo moj kregoslup chyba nadaje sie do wymiany.. Adam mnie straszy, ze jakies kregi ocieraja mi o sieboe, ze lordoza mi sie powieksza.. ludzie:szok:straszy mnie i straszy.. a mnie ten kregoslup coraz bardziej nawala..

No niby też tak słyszałam ale widzisz za wcześnie źle bo co ludzie powiedzą a z kolei im później tym większe prawdopodobieństwo że dziecko będzie chore.Przecież co za różnica czy idziesz z dzieckiem na sanki w wieku 18 czy 32 lat.

To widzę że moja mała to jest jakiś wyjątek.Ona pije mleko 3 razy dziennie.Ale pije to nestle junior z miodem i waniliowe.
Oliwko to gdzie się przeprowadzamy?? Może jakiś taki srodeczek co by do wszystkih mieć jednakowo daleko co

Kitty Lena tez w wieku Martynki pila 3 razy mleko.. :tak:spokojnie - czestotliwosc sie zmniejszy;-)
A lena wlasnie zsikala swoje majtki, skarpetki, body, spodnie:-Di chodzila tak, zeby nie dotykalo jej ciala i wolalal mama mama takim rozpczliwym glosem jkaby chciala powiedziec "przebierz mnie to jest okropne":-D teraz ma nowy komplet ciuchow - zobaczymy.. dobrze wie, jak ma wolac jak chce siku..

No biega bez pampucha ale, coz tego jak nie wola i leje w majty:no: normlanie.. juz chce sie pozbyc tych pampersow ale Lena nie daje za wygrana..ahh

Przwyczai się ,najaważniejsze że czasem ci woła ...ja swoją to muszę filować ,jak idzie do kąta i kuca to wiadomo o co chodzi i wtedy szybka akcja na nocnik żeby mi posiedziała to daje jej ksiązeczke i tak się załatwia!!!czasami jak ją tak sadzam to siku zrobi i nawet mówi siku w jej wersji to brzmi "sisi" !! potrzeba czasu żeby się nauczyły ,tylko ty masz o tyle fajnie że masz jedną i to dziewczyne ..a ja zaczynam się martwić jak to bedzie z bartkiem

No wiesz Lena jest taka dobra, ze wola jak juz sika:-Dwtedy albo siusiu albo mamoooooo:-D:-D:-Dnormlnie nie moge z niej.. kupy to za chiny nie zrobi do nocnika:no:nie ma szans.. jak zrobi kupe to przychodzi do mnie i mowi mama ku i ciagnie sie za pampersa..albo sciaga spodnie poprstou.. wtedy wiadomo, ze pelny pampers..
Hmmm moze z Bartkiem bedzie latwiej.. nie mam pojecia jak to jest z chlopcami..

reklama
Ja to się obawiam że z Bartkiem bedzie trudniej ,bo dziewczyne posadzisz i już ,a chłopca potem jeszcze trzeba nauczyć "celować"!!A Lenka co ci teraz porabia???moja panna ogląda teledyski na vivie a młody się i drze się tata, kurcze szkoda że taka pogoda okropna bo totalnie nie chce mi sie w domu siedzieć !!nie ma to jak lato!!!

Do góry