reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dobra dom ogarnięty,dziecie śpi,obiad jest, pranie jedno się suszy drugie pierze,odkurzone powycierane no to teraz moge z czystym sumieniem siedziec na forum a w sobote na forum

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czesc dziewczynki:-)
widze, ze troche sie tu dzialo jak mnie nie bylo:tak:

Mika jak przeczytalam jaki Twoj maz jest to zgadzam sie z dziewczynami - przydalby mu sie porzadny kup w dupe, widac nie dorosl do roli meza i ojca:no:

Mikusa no niestety takwyszlo, ze jechalismy do TG.. ale pasuje mi teraz:-)wiec czekam na was:tak:

Olenka jak tam?? po twoim opisie to mi sie wydaje, ze to nie czop.. moj czop nie byl taki wodnisty.. moj byl taki rozciagliwy, taka galareta:tak: moze to sluz?? mnie pod koniec ciazy strasznie zalewal:tak:a wody to nie mam pojecia jak odchodza, bo mialam pecherz przebijany (czylam tylko mile ciepelko:-D)

Sheepy wspoclzuje Ci tej calej syt - masakra.. mam nadzieje, ze wszytstko sie jakos ulozy:tak::tak:trzymam mocno kciuki. a do tego widac, ze malenstwo ma straszna wole zycia skoro po takich przezyciach jest dlaej z Toba:-)

Polna dopierow kwietniu maz ma przyjechac:szok:o ludzie bidulko - az mi zal Ciebie.. nawet nie wyobrazam sobie, co czjessz:no:

Witam :-) wczoraj musialam uciekac z BB bo brat szybcej wrcocil z pracy :-D

Oliwka eeee wiesz ja narazie o anty nie mysle bo i po co jak P nie ma :sorry2:
a napewno jakies bym mogla brac :tak:

Firanka najdrozsza ale Ty sie o mnie troszczysz ;-):-)
a co do nocy poslubnej to chyba ciutke za duzo wypilam i nie pamietam :sorry2::-:)-D

sheeeppy brak mi slow na Twojego faceta :no:
Trzymaj sie ;-)

Olenka ja to moze nie wpore pisze ale ja na Twoim miejscu bym pojechala do szpitala :tak: a moze akurat by Ci przyspieszyli porod i dzidzius by wyskoczyl :-)

Madzik zuch dziewczyna :-) tylko kto Cie tak zmobilizowal do pakowania ?:-)

Basia ehhh takie juz moje zycie :-( ale jak wytrzymalam kiedys 5 miesiecy bez P to i wytrzymam prawie 8 :sorry2:

A ja bylam dzis u lekarza :nerd: Profesor jest chory i narazie mam nie przyjezdzac a te bole to niby normalne sa :sorry2:
a wlape mu nie dalam bo mu sie qwa nie nalezy !! jeszcze tyle musze czekac :angry:

Jedyny plus to INR jest dobry i mam dalej brac tabletki w takiej porcji jak bralam

Ostatnia edycja:
Shelpy too weź mu wypierdziel z chaty wartościowy sprzęt i powiedz albo odda kase,albo zabierasz sprzęt. I napisz co z tymi Twoimi rodzicami bo może to jest dla Ciebie ratunek.
Oleńka a "TO COŚ-TEN OBCY PŁYN" nie był zielonkawy? Bo jeśli tak to natychmiast jedź do szpitala bo idzie Ci zakażenie wód płodowych!!!
Polniaczki mmm mój przystojniaczku:-D:-D:-D wypiłaś o wiele za dużo musiałam posiąśc Cię siłą aż...:-):-):-) to ładnie w chu*a Cię robią z tym lekarzem ;-/

Mika jak on może twierdzić,że Ty lubisz płakać? Nie pojmuję tego...nie znam jeszcze takiej osoby co by lubiła płakać...ehh...A z czego się teraz utrzymujesie? Tylko nie pisz,że Twoi rodzice Was utrzymują...bo wtedy od wypominanek się nigdy nie uwolnisz...A Twój mąż jak robi remonty to niech zbiera materiał tu podpieprzy jakąś glazurkę tam coś i zawsze coś już będziecie mieli...mój sąsiad tak se wyremontował chatę...

Firano Ty mnie sila ? :szok: zeby tylko dzieci z tego nie bylo :no: no chyba ze sie zabezpieczylysmy :-D:rofl2::-D

Mika hmmm wiesz jedyny wyjscie to sie wyprowadzic !!
ja innego wyjscie nie widze ,jezeli Twoja mama tak sie zachowuje to miedzy Wami bedzie sie psulo :sorry2:
no chyba ze zagrozisz mu ze jak sie nie zmieni to moze sie pakowac albo powaznie porozmawiac bez zadnych klotni i placzu !!
Dobrze ze z Alankiem dobrze i zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia :tak::happy2:

co do rodziny, to nie mam co liczyć na pomoc
po pierwsze mama nie ma pieniędzy, ani warunków mieszkaniowych, a powiedziałam jej przed chwilą o tym co się stało,zaczęła mnie wyzywać, powiedziała mi teraz że ona mi nie pomoże skoro tak, że mogliśmy myslec [przeciez nie wiedziałam, że zostawi nas z dnia na dzień!!] i że mam poszukać lekarza który mi usunie ciąże !! :wściekła/y:chyba oszalała!

reklama
Ja wlasnie skonczylam sprzatac w domku... Wszystko po kolei pokoj , kuchnia, lazienka.. ale sie dzis naarobilam :/ Ufff

ona mika dziekuje kochana :*** Tzn Filip dziekuje :D

Polna_N biedactwo martwie sie o Ciebie :D

Do góry