reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna ciuszki fajne.. bluzki bardzo mi sie podobaja(ja bym wizela czarne:-Dmoj kolor) a bolerek nie lubie ale tez fajne:tak:

co do opalty za porod to ja tez nie musialam placic za rodzinny.. nie wiedzialam, ze jeszcze gdziekolwiek trzeba placic..

Aha Asiowo glowa do gory:-)pokaz mu kto tu rzadzi.. tez nie lubie facetow, ktorzy sa zbyt pewni siebie i tego, ze jego kobieta(żona) bedzie za nim szalala bez wzgledu na wszytko.. moj byly takli byl i sie przejechal:-D:-D
zreszta musimy sie we 3 spotrkac w koncu i poklachac to lepiej Ci sie zrobi.. a co do foigury to spokojnie jeszcze bedziesz seksi mama:tak::-)

reklama
Femme nie wiem czy bedziesz szczesliwa ale ja JESTEM :-):rofl2::-D

Basia uuuu widze ze preferujemy czern :-):-p ja tez lubie czern ale bezprzesady !! raz sie ubralam na czarno to P powiedzial zebym ubrala chodziaz biale skarpetki bo wygladam jak zombi :-D chodziaz dotej pory tego nie rozumiem:rofl2::sorry2:

I zes kupilam pare rzeczy :nerd: ale co , tam moje pieniadze :rofl2:
ale teraz to bedzie POST jak nic :baffled: nawet se podpasek nie kupie tylko bede na wacie leciala :-D:rofl2::-D

Olenka no popatrz a ja myslalam ze juz na porodowce sie meczysz :-p:-)

Ja wlasnie skonczylam sprzatac w pokojach:sorry2: dzis siostra przyszla z Lucja i Dawidem i tak siedzieli od 11 do 16 :szok: no ale wkoncu nic nie wmoie bo wczoraj wrocila z Lucja ze szpitala to i Ala za Nia tesknila,wycalowaly sie i wysciskaly :happy2: -za Dawidem tez tesknila bo nawet podbiegla do Niego i dala mu czesc ale i tak sie juz gryzli po godzinie :crazy::-D:-D:-D

Femme AMEN :-) a wiesz ze w podstawowce to ja bylam niesmiala i sie jakalam :sorry2::rofl2: w gimnazjum tez bylam na boku ale z liceum - uuuuu urwis bylam :tak: jednym slowem siara i gitara :-):-D:-D
a P tez wali takimi tekstami -zazwyczaj w lozku po bzykanku :zawstydzona/y::-D

A K z tego co sobie przypominam chyba gdzies wybyl czy spi ?

reklama
Do góry