reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
netgril szczerze to watpie zeby to byly robaki :sorry2: a odtego czasu co jadla bana robila kupke ? czy to pierwsza od wprowadzenia banana ?
ztego co mi wiadomo bana sklada sie z takich nitek i moga to byc one ale pewna nie jestem :blink: ale pewnie Ty calkiem zmiksowalas bana na papke ?

netgirl ja mialam taki przypadek jak Filipek mial moze pol roczku tylko u niego w kupce bylo ich kilka :) I nasza Pani doktro po jej zbadaniu (bo wzielam jej troszke, tez sie przestraszylam)stwierdzila ze to sa te kwasy z banana co Polna_N pisze te niteczki. I poprostu zoladek malego nie przystosowal sie jeszcze do tego owocu i wydala ten kwas :) Mam nadzieje ze zrozumialas :/

Witam mamusie, te nowe tez oczywiscie:-)
Jakos nie mam weny do pisania, ale caly czas Was podczytuje, kurcze tak piszecie o tej wadze po ciazy, mam nadzieje ze mi zleci wszystko, chcialabym zeby jeszcze moze cos wiecej spadlo niz przed ciaza mialam, zobaczymy jak to bedzie, wazne zeby miec zdrowego dzidziusia, a te kg to jakos przezyje. Jak narazie to u mnie sie nic nie zapowiada na wczesniejsze rozpakowanie, wiem tylko ze Asteria urodzila synka- Wojtusia

POLNA nie śpi wtał pare minut temu i teraz stary z nim buszuje, chodzi w chodziku!!!

Mam nadzieję, że Bartunio nie spędza za dużo czasu w tym chodziku.

A ja znalazłam wymarzony domek dla siebie :-)
Ma ogromne okna w części dziennej z widokiem na ogród, połączoną kuchnię, jadalnie i salon i w żadnym projekcie nie mogłam znaleść takiego rozwiązania. I w ogóle cho***nie mi się podoba :-D A obejrzałam miliony projektów bo lubię (chciałam być kiedyś architektem) :-)

Link do tego domku, w sumie to jest domisko bo wielki pieron chyba jest, przynajmniej tak mi się wydaje :-)

M&L LIPIŃSCY - Biuro projektowe - domy jednorodzinne, projekty domów, projekty typowe, projekty gotowe

No i działka musi mieć przynamniej 26 m szerokości, ale to nie problem bo mam działkę która ma 36m :tak: No i tatko pokazał mi ją wczoraj i jest śliczna no może poza tym, że na zadupiu :baffled: a zawsze chciałam pod miastem.

I taka a'propos tego tematu. Bo Polna się buduje i inni pewnie też. Czy projekt domu ma termin ważności? Ehhh musze poszukać w necie o tym.

PS
Nadrobiłam wszystko co naskrobałyście i jestem z siebie dumna :-D:-D:-D

Iwoneeczka ztego co pisala netgril to Ona tego bana zmiksowala na papke wiec raczej nitki z bana to nie byly :nerd:

netgirl ja trzymam kciuki zeby to jednak nie byly zadne robaki albo jakies inne swinstwo :blink: !! !!

Madzik a ja myslalam ze jednak do szpitala pojechalas !! a bylas u tamtej ginki ?

Chwilami z tego co pamietam to macie 3 lata na wybudowanie domu od dostania pozwolenia na nia wiec chyba i waznosc projektu wynosi tyle samo !! no chyba ze teraz np, kupujecie projekt a te wszystkie pozwolenia bedziecie zalatwiac za jakis rok to musici chyba odnowic waznosc projektu :nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry