reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oleńka jak regularne co 3min to Ty się nie zastanawiaj i jedź do szpitala! Ja miałam też co 2-3min regularne i jak przyjechałam do szitala to rozwarcie było na 8cm i czekali tylko aż dojdzie do 10 i mogłam rodzić więc szybko poszło. I Tobie też życzę szybkiego i bezbolesnego porodu.

reklama
Mika... własnie jedna mamusia napisała na czerwcówkach ze ten Nutrramigen dosładzała glukozą... zaczynała od łyzeczki na 100 i mały pił... pozniej zmniejszała proporcje i teraz juz pije bez problemu...

kochane ja mysle ze to za slabe skorcze sa....
szkoda ze z kazdym skorczem laczy sie ten bol plecow, on przyslania cala reszte:zawstydzona/y:

asiowo tego bolu nie idzie opisac wiec ci sie nie dziwie ze niewiesz jak go nazwac:tak:

baska mam tak co 2, 3 minuty czasem 4 ...ale trwaja krotko jaies 10 sekund to normalne???

wiecie co ide wziasc prysznic... zobacze jak sie bede czula po....
za chwile wroce:-)

Olenka... znam ten ból:tak:
i ja skurcze czułam tylko na plecach... moze i na brzuchu tez były ale ich w ogole nie czułam, bo te krzyzowe bóle były okropne...
zbieraj sie lepiej do szpitala powoli...:tak:

no to pewnie czekaja mnie te same bole co ciebie asiowo,

licze czas miedzy skorczami....

wykompalam sie ale i tak ciagle to samo, podczas kompieli jedynie przeszlo na chwile

Oleńka... 3mam kciuki:tak: to juz pewnie to:tak: mi tez tylko prysznic pomagał na ten ból...
ale uwierz, da sie go zniesc... a zapomina sie jak tulisz malenstwo!
Powodzenia:-)

Oleńka kochana to napewno to.. widac powoli sie rozkreca:tak:trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, ze rano Cie tu nie zobacze na BB:-D licze, z ebedziesz tulic swojego synusia:tak:

Witam Mamusie :tak:
i co rozpakowala sie ktoras przez noc ? :-)

dzis mialam pobudke o 6 :sorry2: teraz oglada bajki na lozku a co najwazniejsze przybiegla z drugim smoczkiem :szok: jak sie spytalam gdzie go znalazla to pokazala na tv wiec pewnie gdzies go wcisnela z tylu :sorry2::-D
heh i moze wreszcie dzis zabiore sie za mycie okien bo sie pogoda popsuje i znowu bede odwklekac :sorry2:

Madzik to dobrze ze jednak poszlas do tej ginki :tak:i tak jak pisala (chyba) Mika ze lekarz lekarzowi nie rowny :nerd:

P do mnie wczoraj pisal i wyglada ze nie beda mieli przerwy wiec zobaczymy sie w kwietniu :frown::frown::frown:

OLENKA URODZIŁA !!!

Mały jest malusi waży 2500 i ma 50cm i niestety leży w inkubatorze
Rodziła sama bo na rodzinnym miejsc nie było ... :dry:
No i przesyła pozdrowienia dla wszystkich :-)

reklama
Do góry