reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olenka no to GRATULUJE :-):-):-)
i Trzymam kciukasy zeby szybko wyszla z synusiem do domku :tak:
Jednak wygralam obstawiajac ze Olenka pierwsza sie rozpakuje :tak::-)

Femme no wlasnie a kiedy Ty wyladujesz na porodowce ? masz zamiar chodzic z brzuchem jak slon 20 miesiecy ? :-):-D

Basia a jak Lenka sie czuje ? dalej ma goraczke ?

reklama
Kurde a Olenki synek miał być klops a tu taka kruszyna ... to moja miała być kruszyna a pewnie klops będzie :szok: :-p

Olenka wczoraj na jakimś długim wypadzie poza domem była ... może dzisiaj też sobie fundnę taki dłuższy spacer i sexik z Kubą to coś kurde ruszy :-p a jak nie to przeczekam święta i wtedy to już będę musiała w końcu się rozpakować w końcu jak to POLNA ujęła słoń nie jestem :-p

BASKA - a ja znowu dobrze :-( :-p nawet całkiem udaną nockę miałam :-p

Femme heh wszystko sie okaze po porodzie jaka Ninka duza jest :-p:-)
staraj sie staraj wmiare szybko rozpakowac bo naprawde bedzie smianie jak w swieta urodzisz :szok::-D
przycisnij raz a dobrze K to moze wkoncu zadziala :-) :-D;-)

A ja ide strugac ziemniaki na obiad :sorry2:

kurde chciałam się przejść do auchan ... kawałek mam jakieś 20 - 30 min drogi i kupić sobie wywar z liści malin ale pada :dry: i Kuba ma chyba mój portfel :/ ...a jak tylko wróci z pracy to od razu na niego wskakuje :-p :-p :laugh2:

Mikusa a to nie macie takiej bramki na schodach zeby dziecko samo nie wychodzilo ?

Ja juz ziemniaczki ustrugalam i surowke zrobilam,zaraz pojdziemy z Ala na pole wywiesic pranie i do sklepu po chlebus :rofl2:
a potem bede myla okna :sorry2:

Femme u Was pada a u Nas slonko swieci ze hej ,tylko wieje wiatr :sorry2:
a to blizej gdzies sklepu nie masz zeby kupic ten wywar ?

Mikusa oj musicie :tak:ja jak ide do siostry to Ona musi zakladac barierke na schody bo Ala oczywiwscie chce wychodzic :baffled:
a Wy macie pokoje na gorze czy na dole ? bo jak na gorze to radze kupic dwie ;-)

a mi sie cos pranie dlugo pierze :sorry2:pewnie Ala musiala mi przedtem wcisnac podwojne wirowanie :crazy:

Witam mamusie
Olenka gratulacje, oby maluszek szybko nabieral wagi i obyscie szybciutko wrocili do domku
femme fatal no to chyba Ty bedziesz nastepna, a ja na koncu, skoro ginka mi powiedziala ze nie widac zeby cos sie wczesniej rozkrecilo, heh przynajmniej mi 1 listopada nie wyskoczy:-) a sama moze lepiej nigdzie nie chodz, jak Cie dopadnie na ulicy to co zrobisz??? a ile Twoja mala wazyla na ostatniej wizycie???
polna_N co robisz na obiad??? moze mi pomysl podsuniesz

Madzik a to nie jest takie pewne ze tak szybko nie urodzisz :tak:
moja siostra jak chodzila z Dawidem to lekarz powiedzial Jej ze za 3a nawet 4 tygodnie moze dopiero urodzic a tu juz po 2 dniach odeszly Jej wody :-) :tak: a z tego co mowila to nawet sie nie bzykala wiec dokladnie nie wiadomo co przyspieszylo :-D a skurczow to nie czula - nawet jak Lucje rodzila to tez nie ,szczesciara :sorry2:
a na obiad mam ziemniaczki z sosem i kurczakiem no i surowka pekinska :happy2:

Mikusa a wczesniej interesowala sie schodami czy nie bardzo ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry